Σπαραγμός στην κηδεία της 14χρονης που πέθανε από σηπτικό σοκ

Τραγική φιγούρα ο ιερέας πατέρας της

Συγκλονίζουν οι γονείς της 14χρονης / «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σπαραγμός σήμερα στην κηδεία της μαθήτριας που «έφυγε» από τη ζωή έπειτα από επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου. Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς της που έχασαν το παιδί τους τόσο ξαφνικά.

Ο πατέρας της, ο οποίος είναι ιερέας, έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη καθώς καταγγέλλει ότι η κόρη που έχασε τη ζωή της από ιατρικό λάθος.

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 14χρονη μετά από επέμβαση - Καταγγελία για ιατρικό λάθος

«Δε θέλω χρήματα, θέλω να πάρουν την άδεια από τον δολοφόνο του παιδιού μου, να μην ξαναχειρουργήσει αυτός ο γιατρός. Να σώσουμε άλλα παιδιά» είπε ο πατέρας της 14χρονης Γωγώς.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της / ΙΝΤΙΜΕ

Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές της 14χρονης μαθήτριας είπαν το τελευταίο «αντίο» σήμερα στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Επανομή. Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν πως το κορίτσι δεχόταν bullying για τα κιλά του.

Τελέστηκε η κηδεία της άτυχης 14χρονης / ΙΝΤΙΜΕ

«Όπως όλοι μας στην καραντίνα, το παιδάκι μου άρχισε να τρώει λίγο παραπάνω, ενώ είχε ήδη κάποια περιττά κιλά. Προσπαθήσαμε αρχικά με τους γνωστούς τρόπους να τα χάσει, έκανε ποδήλατο και διάδρομο, αλλά κουραζόταν πολύ. Δεν μπορούσε να περπατήσει σωστά. Ζήτησε τη βοήθειά μου και προφανώς ως πατέρας, θα έκανα το καλύτερο για αυτήν. Το μόνο που ήθελα ήταν να σώσω το παιδί μου και το έχασα για πάντα» ανέφερε στο ThessToday.gr ο πατέρας της Γωγούς μέσα σε λυγμούς.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος της 14χρονης προήλθε από πολυοργανική ανεπάρκεια, την οποία προκάλεσε σηπτικό σοκ.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της / ΙΝΤΙΜΕ

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η μήνυση που έχει υποβληθεί για την υπόθεση και αναμένεται να διαβιβαστεί στην εισαγγελία έχει δύο σκέλη:

  • το πρώτο αφορά την ευθύνη του γιατρού που έκανε την επέμβαση, επειδή δεν έπρεπε να υποβάλει σε εγχείρηση για τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου την 14χρονη, καθώς ήταν μικρή σε ηλικία
  • το δεύτερο αφορά το ότι δεν αντιμετωπίστηκαν οι παρενέργειες από την επέμβαση παρά το γεγονός ότι η οικογένεια ενημέρωσε άμεσα.

«Το παιδάκι μου πονούσε πάρα πολύ. Πήρα κατευθείαν τηλέφωνο τον γιατρό και του εξήγησα την κατάσταση της κόρης μου, δυσκολευόταν να αναπνεύσει, και εκείνος μας είπε ότι είναι φυσιολογικό, μας καθησύχασε» είπε ο πατέρας της.

«Το παιδί μου πέθανε επειδή ο γιατρός το αμέλησε. Δεν έφταιγε σε τίποτα και δε φταίει σε τίποτα» πρόσθεσε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top