Γλυκά Νερά: Γιατί ο πιλότος άφησε το μωρό πάνω στο άψυχο σώμα της Καρολάιν

Τι είπε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης στο Star

Όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δικηγόρος του 32χρονου πιλότου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί ο 32χρονος πιλότος την ερχόμενη Τρίτη για να απολογηθεί για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου. 

Γλυκά Νερά: «Έδειχνε πανικό» - Το θέατρο του πιλότου τη μέρα της δολοφονίας

Ο δικηγόρος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων σαββατοκύριακου του Star και τον Σπύρο Λάμπρου, μίλησε για τη νύχτα της στυγερής δολοφονίας και εξήγησε πώς ακριβώς έγινε η πράξη, σύμφωνα με όσα του έχει πει ο εντολέας του.

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν τον φοβόταν πολύ» - Τι είχε πει στην «ψυχολόγο»

Όπως είπε, ο 32χρονος ξύπνησε την άτυχη Καρολάιν, συζήτησαν και μετά έγινε η δολοφονία, διευκρινίζοντας ότι δεν τη σκότωσε ενώ κοιμόταν, κάτι που όπως είπε υποστήριξε και ο ίδιος και στις δύο καταθέσεις του.

Γλυκά Νερά: «Έχω μετανιώσει. Πάντα θα αγαπώ την Καρολάιν», λέει ο πιλότος

Γλυκά Νερά

 

Γλυκά Νερά: Γιατί ο πιλότος άφησε το μωρό πάνω στο άψυχο σώμα της Καρολάιν

Σε ερώτηση του Σπύρου Λάμπρου γιατί ο 32χρονος συζυγοκτόνος άφησε το μόλις 11 μηνών βρέφος πάνω στο άψυχο κορμί της άτυχης μητέρας, ο κ. Παπαϊωαννίδης ανέφερε ότι το έκανε για να μην το αφήσει μόνο του, κάτι που όπως είπε θα υποστηρίξει και την Τρίτη ενώπιον του ανακριτή.

Γλυκά Νερά: Η περιγραφή του διασώστη που βρήκε νεκρή την Καρολάιν

Ο εντολέας μου όπως μου είπε δεν ήθελε να αφήσει το μωρό μόνο του στο σαλόνι και το ανέβασε πάνω. Έτσι έπραξε εκείνη τη στιγμή, δεν ήταν κίνηση σε επίπεδο προσχεδιασμού. Αυτό θα καταθέσουμε και στον ανακριτή.

 

Γλυκά Νερά μωρό

Αναφορικά με τον τρόπο δράσης του 32χρονου και για τους που έπαιζε θέατρο επί 37 ημέρες, λέγοντας ψέματα όχι μόνο στους αστυνομικούς αλλά και στην ίδια την οικογένειά του, ο κ. Παπαϊωαννίδης τήρησε την υπερασπιστική γραμμή, υπογραμμίζοντας πως ό,τι έκανε το έκανε για το παιδί του:

«Όπως είπε και σε μένα και στους αστυνομικούς, ό,τι έκανε το έκανε με γνώμονα το παιδί του, τίποτα άλλο. Χαρακτηριστική είναι η φράση του, όπως την είπε και σε μένα και το ομολόγησε και ο ίδιος: δεν ήθελε να στερήσει από το παιδί και τους δύο γονείς του την ίδια μέρα».

Όσον αφορά τα απειλητικά μηνύματα που φέρεται να έλαβε η σύμβουλος ψυχικής υγείας μέσω των οποίωνς τής ζητούσαν να πει καλά λόγια για τον πιλότο, ο κ. Παπαϊωαννίδης τόνισε πως ο εντολέας του δεν γνωρίζει τίποτα τέτοιο.

Γλυκά Νερά: Μία φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν γρίφος για τις αρχές

Γλυκά Νερά έγκλημα

Γλυκά Νερά: Τι θα ισχυριστεί ο πιλότος ενώπιον ανακριτή

Η υπερασπιστική γραμμή του 32χρονου πιλότου μάλλον δεν θα απέχει πολύ από όσα είπε στην προανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να δηλώσει μετάνοια, θα υποστηρίξει ότι δεν είχε προμελετήσει τη στυγερή δολοφονία και ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την άτυχη Καρολάιν.

Φυσικά, αναμένεται να καταθέσει ότι ό,τι έκανε το έκανε για να προστατέψει το παιδί του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top