Δήμητρα της Λέσβου: «99% πιστεύω ότι είναι νεκρή»

Αγωνία για την τύχη της που αγνοείται από τον Απρίλιο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της Δήμητρας της Λέσβου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 6 Απριλίου από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν. Από χθες ήρθε στο φως της δημοσιότητας ότι η Δήμητρα πιθανόν να έπεσε θύμα θανατηφόρου τροχαίου και εγκατάλειψης στις 9 Απριλίου στο Παλαιό Φάληρο, κάτι που αν ισχύει θα σημαίνει πως είναι στα… αζήτητα εδώ και δύο μήνες, χωρίς κανείς να έχει ειδοποιήσει τους δικούς της ανθρώπους που την αναζητούν. 

Ο αδελφός της Δήμητρας, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και επιβεβαίωσε ότι την 1η Ιουνίου κλήθηκε να ταυτοποιήσει αν η σορός που βρέθηκε στο Παλαιό Φάληρο ανήκει στον αδελφό του. 

Δήμητρα της Λέσβου: Φόβοι ότι είναι νεκρή

«Με πήραν από το αστυνομικό τμήμα Καλλονής να πάω για μια κατάθεση. Πήγα το απόγευμα και μου έδειξαν τέσσερις φωτογραφίες. Νομίζω ότι αυτό το άτομο κατά 99% είναι ο Δημήτρης, αλλά δεν είμαι σίγουρος», είπε. 

Δήμητρα Της Λέσβου Silver Alert

Μιλώντας στην εκπομπή σημείωσε πως η Δήμητρα τα τελευταία δύο χρόνια που δεν έπαιρνε τα φάρμακά της είχε αλλάξει πολύ, είχε αγριέψει. Επίσης τα μαλλιά της είχαν αραιώσει, ωστόσο του φάνηκε πως το θύμα του τροχαίου κατά πάσα πιθανότητα είναι ο αδελφός του.

Εξαφανίστηκε ο Δημήτρης από τη Λέσβο που ένιωθε γυναίκα

Αυτό που προκαλεί πάντως εντύπωση είναι ότι η ταυτοποίηση της σορού δε θα γίνει με DNA, αλλά με δαχτυλικά αποτυπώματα, όπως είπε και η νύφη της Δήμητρας στην εκπομπή. 

Δήμητρα της Λέσβου

Η Δήμητρα της Λέσβου

«Δεν ξέρω καν αν τον έχουν θάψει. Δεν έχω καμία ενημέρωση για την τύχη του. Από την 1η του μήνα που πήγα στο αστυνομικό τμήμα δεν με έχει ενημερώσει κανείς αν έχει γίνει η ταυτοποίηση, αν ο αδελφός μου είναι νεκρός», είπε. 

Ενδεικτικό είναι επίσης ότι παρά τις πιέσεις του Silver Alert, ώστε να γίνει γνωστό το νοσοκομείο, στο οποίο βρίσκεται η σορός του θύματος του τροχαίου, τόσο από το ΕΚΑΒ, όσο και από το ίδιο το νοσοκομείο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.

Η αγωνία της οικογένειας της Δήμητρας είναι τεράστια κι όλοι εύχονται να είναι ακόμα στη ζωή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top