Σεπόλια: Βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία του 32χρονου

Ο δράστης πυροβολεί οκτώ φορές το θύμα και τρέπεται σε φυγή

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στα Σεπόλια. Πηγή/βίντεο: Ant1

Ανατριχίλα προκαλεί βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τη στιγμή δολοφονίας του 32χρονου σεσημασμένου μέσα σε καφετέρια στα Σεπόλια.

Σεπόλια: «Συμβόλαιο θανάτου» η δολοφονία - Διακινούσε ναρκωτικά το θύμα

Στο βίντεο που εξασφάλισε ο Ant1 φαίνεται ο εκτελεστής να πλησιάζει το θύμα που κάθεται στον εξωτερικό χώρο της καφετέριας και να τον πυροβολεί πισώπλατα.

Σεπόλια: «Η εντολή δόθηκε μέσα από τις φυλακές» λέει η μητέρα του 32χρονου

Ο 32χρονος κάθεται αμέριμνος και ασχολείται με το κινητό του, όταν ο εκτελεστής τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής και αρχίζει να τον «γαζώνει» πισώπλατα, ρίχνοντάς του συνολικά οκτώ σφαίρες σε όλο του το σώμα. Το θύμα σηκώνεται στην προσπάθειά του να γλιτώσει, προσπαθεί να μπει στην καφετέρια για να προστατευτεί, όμως λίγο αργότερα πέφτει στο έδαφος. 

Σεπόλια

Ο δράστης της επίθεσης που φορά ανοιχτόχρωμο παντελόνι και σκουρόχρωμη μπλούζα με κόκκινα γράμματα τρέπεται σε φυγή όταν καταλαβαίνει ότι πέτυχε τον στόχο του.

επίθεση Σεπόλια

Οι υπόλοιποι θαμώνες του καταστήματος ενστικτωδώς σκύβουν τα κεφάλια τους για να προστατευτούν, ενώ το θύμα κείτεται στο πάτωμα νεκρό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος με καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο είχε δεχτεί στο παρελθόν άλλες τρεις επιθέσεις, όμως είχε γλιτώσει, ενώ ήταν γνώριμος στις αρχές για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top