Γλυκά Νερά: «Δε βρέθηκε DNA, ούτε δαχτυλικά αποτυπώματα»

Σε 10 υπόπτους εστιάζουν οι αρχές, σύμφωνα με τη βρετανική «Sun»

Τι αναφέρει δημοσίεύμα της Sun για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Βίντεο: Ant1

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από αδίστακτους κακοποιούς που μπήκαν στο σπίτι της για να τη ληστέψουν και την έπνιξαν δίπλα στο 12 μηνών παιδί της.

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται ακόμη σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η υπόθεση φαίνεται ότι έχει απασχολήσει και τον διεθνή τύπο και ιδιαίτερα τα βρετανικά ΜΜΕ, αφού ο πατέρας της άτυχης κοπέλας είχε καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία.

Γλυκά Νερά: Κοντά στους δολοφόνους της Καρολάιν η ΕΛΑΣ - Τα νέα στοιχεία

Γλυκά Νερά

Η βρετανική «Sun» σε δημοσίευμά της παρουσίασε το χρονικό του ειδεχθούς εγκλήματος. Κάνει λόγο για «αποτυχία των αρχών να συλλάβουν τη συμμορία των ερασιτεχνών» ενώ φιλοξενεί και την τοποθέτηση του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, ο οποίος δήλωσε ότι δε βρέθηκε γενετικό υλικό στο άψυχο σώμα της Καρολάιν.

Δε βρέθηκε δείγμα DNA, ούτε δαχτυλικά αποτυπώματα, γεγονός που δε βοηθά στις έρευνες, καθώς δεν υπάρχουν πολλές αποδείξεις. Κάτι δεν πάει καλά.

Γλυκά Νερά έγκλημα: Δε βρέθηκε δείγμα DNA στα νύχια της Καρολάιν

Επίσης, στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι δεν εντοπίστηκε ούτε το όχημα διαφυγής των δολοφόνων και γίνεται λόγος για «καθυστέρηση της αστυνομίας», αφού οι ειδικοί που παρακολουθούν στενά τις έρευνες λένε ότι τρεις εβδομάδες μετά το έγκλημα θα έπρεπε να έχει εξιχνιαστεί.

Γλυκά Νερά έγκλημα: Νέο βίντεο με ύποπτα αυτοκίνητα κοντά στη μεζονέτα

Γλυκά Νερά έγκλημα

Γλυκά Νερά έγκλημα: Υπάρχει λίστα 10 υπόπτων – Ποιος ο ρόλος της ψυχολόγου

Σύμφωνα με τη «Sun», oι αστυνομικές αρχές φέρεται να έχουν περιορίσει τη λίστα των υπόπτων σε 10 άτομα, ενώ αστυνομικός ανέφερε: 

Πρόκειται για σκληρούς εγκληματίες, διαφόρων εθνικοτήτων. Είναι μία δύσκολη υπόθεση. Έχει πάρει περισσότερο χρόνο απ’ ότι θεωρούσαμε, αλλά πλησιάζουμε

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία μετά την κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν

Στην εφημερίδα τοποθετήθηκε και ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας ο οποίος συμφώνησε ότι η εξιχνίαση της υπόθεσης έχει πάρει περισσότερο χρόνο, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά.

Τέλος, όσον αφορά τον ρόλο της ψυχολόγου στην υπόθεση, πηγή αναφέρει στη «Sun» ότι η γνώση της για την Καρολάιν θα μπορούσε να παρέχει στην αστυνομία σημαντικές πληροφορίες για το ποιος άλλος θα μπορούσε να γνωρίζει για το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρισκόταν στο σπίτι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top