Πανελλήνιες 2021: Σταματούν νωρίτερα τα μαθήματα για την Γ΄Λυκείου

Αυτή είναι η νέα ημερομηνία

Με μήνυμα στο κινητό θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των πανελλήνιων εξετάσεων οι μαθητές φέτος. Βίντεο: Μεσημεριανό Δελτίο ειδήσεων Star

Νωρίτερα θα τελειώσουν τελικά τα μαθήματα οι μαθητές της Γ' Λυκείου ενόψει των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Πανελλήνιες 2021: Η διατροφή για καλές επιδόσεις στις εξετάσεις

Συγκεκριμένα, η σχολική χρονιά για τους μαθητές που θα δώσουν πανελλήνιες αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη 2 Ιουνίου, αντί για την Παρασκευή 11/6.

Πανελλήνιες 2021: Επτά οδηγίες για τους υποψήφιους πριν από τις εξετάσεις

Όσον αφορά τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, τα Ειδικά Γυμνάσια, τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, τα Ειδικά Λύκεια και τα Ένιαία Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Λύκεια (δημόσια και ιδιωτικά) τελευταία ημέρα μαθήματος ορίζεται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021. 

Πανελλήνιες 2021: Με SMS θα μάθουν οι υποψήφιοι τη βαθμολογία τους

Συγκεκριμένα, η υφυπουργός Παιδείας, Ζωή Μακρή, υπέγραψε τροποποιητική απόφαση της υπουργικής απόφασης, που αναφέρει: «Ορίζεται ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2020-2021 των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Ειδικών Γυμνασίων, ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 11η Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top