AstraZeneca: 47χρονη στην Κρήτη με θρόμβωση μετά το εμβόλιο

Παρέλυσε όλο το σώμα της - Ερευνάται το περιστατικό

Όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο 35χρονος στην Κρήτη που εμφάνισε δύο περιστατικά θρόμβωσης μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca. 

Ένα νέο περιστατικό θρόμβωσης μετά τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca καταγράφηκε στην Κρήτη, λίγες μόλις ημέρες μετά την περιπέτεια που πέρασε ένας 35χρονος στην Ιεράπετρα, που παρουσίασε δύο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του με το συγκεκριμένο εμβόλιο.

AstraZeneca: Εξετάζεται αν προϋπήρχε ο θρόμβος στην καρωτίδα του 35χρονου

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με το cretalive, μία 47χρονη γυναίκα μητέρα τριών παιδιών από τον οικισμό του Δήμου Χερσονήσου εμφάνισε παράλυση σε όλο της το σώμα, ενώ όπως καταγγέλλει η οικογένειά της, υπέστη και εγκεφαλικό, μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca στις 4 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη ανέβασε πυρετό και άρχισε να έχει ενοχλήσεις στα άκρα. Στις 11 Μαΐου απευθύνθηκε στον αγροτικό γιατρό της περιοχής ο οποίος με τη σειρά του της έστειλε ως επείγουσα περίπτωση στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Από εκεί μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό στο Ηράκλειο. 

Τα συμπτώματα επέμειναν και στις 12 Μαΐου η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Οι γιατροί είδαν ότι έπαθε εγκεφαλικό, το εκτίμησαν ως παλαιό αλλά η οικογένεια επέμενε στη μαγνητική,  που έδειξε τι συνέβη και μετά της έκαναν θρομβόλυση.

Η οικογένειά της υποστηρίζει ότι οι γιατροί αποδίδουν την περιπέτεια της γυναίκας στο εμβόλιο. Το περιστατικό της διερευνάται και αναμένονται να δοθούν επίσημες διευκρινήσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top