Ελληνικό: Ξυλοκόπησαν οδηγό λεωφορείου επειδή... αργούσε να φτάσει

Οι 5 νεαροί που επιτέθηκαν στον οδηγό αναζητούνται από την αστυνομία

Στο νοσοκομείο κατέληξε 56χρονος οδηγός αστικού λεωφορείου, μετά από τον ξυλοδαρμό του από πέντε νεαρούς, μέσα στο γεμάτο από κόσμο λεωφορείο, το απόγευμα του Σαββάτου, στο Ελληνικό. 

Σημειώνεται ότι ο 56χρονος είναι οδηγός των ΚΤΕΛ,. ο οποίος έχει «επιστρατευτεί» από τον ΟΑΣΑ για την αύξηση των δρομολογίων λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Φωτιά τώρα στην Αργυρούπολη

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 18.00 το απόγευμα, στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης και Ιάσωνος, στην στάση του μετρό, μέσα στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ελληνικό- Βάρκιζα. 

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού, όλα ξεκίνησαν από μια λογομαχία μεταξύ ομάδας νεαρών με τον οδηγό. Οι νεαροί επιτέθηκαν αρχικά λεκτικά στον οδηγό, επειδή, λόγω του κόσμου, καθυστερούσε πολύ στις στάσεις. Όταν έφτασαν στο παραπάνω σημείο, οι νεαροί κατέβηκαν από το λεωφορείο και μίλησαν απρεπώς και πάλι στον οδηγό, ο οποίος τους απάντησε. 

Κηφισίας: Λεωφορείο έπεσε πάνω σε κολώνα μετά από «τρελή» πορεία

Τότε, πέντε από αυτούς, αφού πρώτα έκλεισαν τον δρόμο για να μην φύγει, παραβίασαν την μπροστινή είσοδο και γρονθοκόπησαν τον οδηγό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν, ενώ χτύπησαν ελαφρά και έναν δεύτερο οδηγό που επίσης επέβαινε με σκοπό να αντικαταστήσει τον συνάδελφό του μετά το τέλος της βάρδιας του. 

Οι δράστες, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, φεύγοντας άρπαξαν και το τσαντάκι του 56χρονου οδηγού, που περιείχε προσωπικά του έγγραφα, το κινητό του τηλέφωνο και άγνωστο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν μέσα στον σταθμό του μετρό. 

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο επιβάτης λεωφορείου - «Έσκασε» το καλοριφέρ

Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ευαγγελισμό» για τις πρώτες βοήθειές και την επόμενη ημέρα κατήγγειλε το γεγονός στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού. Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top