Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο επιβάτης λεωφορείου - «Έσκασε» το καλοριφέρ

Η 61χρονη έχει έγκαυμα στο πόδι

Ένα απίστευτο περιστατικό με θύμα επιβάτη λεωφορείου του ΟΑΣΘ σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το thestival.gr, μια 61χρονη γυναίκα που επέβαινε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής 14 τραυματίστηκε, όταν «έσκασε» καλοριφέρ, έγινε διαρροή στο σύστημα θέρμανσης του οχήματος και χύθηκε καυτό νερό επάνω της. Ο οδηγός ακινητοποίησε αμέσως το όχημα ενώ στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε την επιβάτη.

Η 60χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου. 

Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση, ενώ έχει διαταχθεί και πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί τι προκάλεσε την έκρηξη.

Σαββίδης: «Ατυχές γεγονός το περιστατικό»

Ως ένα «ατυχές γεγονός» που οφείλεται σε κατασκευαστικό θέμα του αστικού λεωφορείου, χαρακτήρισε το προαναφερόμενο περιστατικό ο διευθυντής συντήρησης οχημάτων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Σαββίδης.

Όπως είπε «πρόκειται για σωλήνες εντός του οχήματος, που εκτείνονται από τη μέση και πέρα του λεωφορείου και δεν είναι καλυμμένοι με κάποιο υλικό από την κατασκευή του. Αυτοί οι σωλήνες πηγαίνουν στο καλοριφέρ του οχήματος και τους διαπερνά αντιψυκτικό διάλυμα. Το πιο πιθανό είναι- πρόσθεσε- κάποιος επιβάτης χωρίς να το θέλει και χωρίς να το αντιληφθεί , να τους κούνησε σε κάποιο σημείο».

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Σαββίδης επεσήμανε ότι για το περιστατικό δεν τίθεται «θέμα παλαιότητας του αστικού λεωφορείου» ενώ συμπλήρωσε πως «το συγκεκριμένο όχημα, συντηρήθηκε στις 29 Ιανουαρίου φέτος». Ο ίδιος σημείωσε ότι ήδη ανεξάρτητος πραγματογνώμονας προχώρησε σε έρευνα εντός του αστικού οχήματος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top