Δολοφονία Καραϊβάζ: Τα πρώτα συμπεράσματα μετά από έρευνες 14 ημερών

Σε ποιον αποδίδουν τη δολοφονία, τι εκτιμούν για τους εκτελεστές

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τις συμπεράσματα από τις έρευνες για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Κομμάτι- κομμάτι συνθέτουν το παζλ της άνανδρης δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ οι αστυνομικοί και μετά από έρευνες 14 ημερών έχουν καταλήξει στα πρώτα συμπεράσματα.

Ρέιντερς για Καραϊβάζ: Σίγησε ένας βετεράνος δημοσιογράφος του εγκλήματος

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τα πρώτα συμπεράσματα από τις έρευνες

Οι αστυνομικοί αποδίδουν με βεβαιότητα πλέον τη δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη στο οργανωμένο έγκλημα και όχι σε τρομοκρατική οργάνωση. Καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι 10 σφαίρες στο κορμί του κλείνουν έναν φονικό κύκλο που άνοιξε το 2017, με θύματα 10 πρωτοκλασσάτα στελέχη της νύχτας.  

Γιώργος Καραϊβάζ: «Ήθελαν να προλάβουν την κατάθεσή του για μια υπόθεση»

«Δυστυχώς πιστεύω ότι οι ηθικοί αυτουργοί και οι δολοφόνοι του Γιώργου δε θα βρεθούν, γιατί πιστεύω ότι ο ηθικός και ή οι ηθικοί αυτουργοί είναι άτομα υπεράνω υποψίας» σημείωσε η δικαστηριακή ψυχολόγος, Χριστίνα Αντωνοπούλου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Λουλούδια και σημειώματα στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ

Λουλούδια και σημειώματα στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ

Μητέρα Καραϊβάζ: «Να βρεθούν οι ένοχοι και μετά να πάω δίπλα του»​

Η αστυνομία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι εκτελεστές «εξαφάνισαν» το μηχανάκι και το φονικό όπλο στον βυθό της θάλασσας και μόνο τυχαία μπορούν να βρεθούν. 

Γιώργος Καραϊβάζ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την ημέρα της δολοφονίας

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία οι πληρωμένοι εκτελεστές είναι αλλοδαποί που είχαν σχεδιάσει και τον τρόπο διαφυγής τους από την Ελλάδα. Εκτιμούν με βεβαιότητα ότι αυτό έγινε οδικώς από κάποιο αφύλακτο και ερημικό σημείο των συνόρων μας για αυτό και είναι εξαιρετικά δύσκολος ο εντοπισμός τους.  

Δολοφόνοι Καραϊβάζ: «Ήταν ατάραχοι, ήρεμοι. Δεν υπολόγισαν τις κάμερες»

«Είχαν μελετήσει πάρα πολλές λεπτομέρειες και για τον τρόπο διαφυγής και για τον τρόπο που προστάτευσαν τις φυσιογνωμίες τους και τα στοιχεία» υπογράμμισε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Τώρα οι αστυνομικοί έχουν ενεργοποιήσει όλα τα «κανάλια» που διαθέτουν στις φυλακές, καθώς πιστεύουν ότι εκεί βρίσκεται ο μίτος της Αριάδνης που μπορεί να τους οδηγήσει στους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της άνανδρης δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top