Μητέρα Καραϊβάζ: «Να βρεθούν οι ένοχοι και μετά να πάω δίπλα του»​

Τρισάγιο στο μνήμα του πραγματοποίησε η οικογένεια του δημοσιογράφου

Τρισάγιο στο μνήμα του Γιώργου Καραϊβάζ εννέα μέρες μετά τη δολοφονία του. Τι είπαν στη Ραλλιώ Λεπίδου η μητέρα και η αδερφή του. Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 17/04

Εννέα ημέρες πέρασαν από τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Σήμερα, η οικογένειά του πραγματοποίησε τρισάγιο στο χωριό Καλλίφυτος Δράμας. ​​​​​​

Γιώργος Καραϊβάζ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την ημέρα της δολοφονίας

Η μητέρα και αδερφή του αδικοχαμένου δημοσιογράφου μίλησαν στη Ραλλιώ Λεπίδου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, λέγοντας ότι μόνη τους έννοια είναι να βρεθούν οι δολοφόνοι του.

Σύζυγος Καραϊβάζ: «Ο Γιώργος μου αγαπούσε τους πάντες, τους βοηθούσε όλους»

Γιώργος Καραϊβάζ κηδεία

Η μητέρα, ο γιος και η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ  στην κηδεία του. Eurokinissi

Η άτυχη μητέρα που θρηνεί το παιδί της δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει το κακό που τη βρήκε:

«Να μη χαθεί άλλο παιδί. Το σπουδάσαμε με θυσίες και μου το έστειλαν και το έβαλα στο χώμα.  Χθες ήμουν σκυμμένη εδώ, με τα χέρια στο πρόσωπό μου και τον είδα απέναντι μου να μού κουνάει το κεφάλι του. Δε μπορώ να το πιστέψω. Να βρεθούν οι ένοχοι και να φύγω να πάω δίπλα του και στον άντρα μου»

Αδελφή Καραϊβάζ: Ο Γιώργος έζησε την απώλεια όταν έχασα τα παιδιά μου

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν ήθελε ποτέ να συζητά λεπτομέρειες για τη δουλειά του. Κάθε φορά που οι δικοί του οι άνθρωποι τον ρωτούσαν για να μάθουν, ο Γιώργος κρατούσε το στόμα του κλειστό. Δεν ήθελε οι δικοί του άνθρωποι να ανησυχούν.

«Κάθε φορά που τον ρωτούσα μού έλεγα άστα αυτά. Ποτέ δε μιλούσε. Τα κρατούσε όλα μέσα του», είπε χαρακτηριστικά η αδερφή του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top