Αδελφή Καραϊβάζ: Ο Γιώργος έζησε την απώλεια όταν έχασα τα παιδιά μου

Η εξομολόγηση για τα ανίψια του και το ευχαριστώ που δεν πρόλαβε να του πει

Τα σχολικά χρόνια του Γιώργου Καραϊβάζ και τη ζωή τους στην Καλλίφυτο Δράμας περιέγραψε συγκινημένη η αδελφή του δημοσιογράφου, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, την περασμένη Παρασκευή 9 Απριλίου. Εξομολογήθηκε δε στον Στρατή Λημνιό και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε βιώσει την απώλεια δύο πολύ δικών του ανθρώπων, όταν έχασε τα δύο του ανίψια.

Γιώργος Καραϊβάζ: Ήξεραν όλοι ότι είναι νεκρός, εκτός από τη μητέρα του

«Τον είχα στήριγμά μου. Προτού την απώλεια του πατέρα μας, ο Γιώργος έζησε την απώλεια από μικρή ηλικία, όταν έχασε τα δύο του ανίψια. Από τον πρώτο μου γάμο απέκτησα δύο παιδάκια και τα χάσαμε, το ένα όταν ήταν 9½ χρόνων (το 1993) και το άλλο 8½ (το 1996). Όταν έχασε την ανιψιά του το 1996, ήταν στην Αθήνα κι έζησε τις στιγμές στο Παίδων, από τη μεταμόσχευση μυελού των οστών μέχρι και τον θάνατο. Πιστεύω ότι αυτό τον έκανε ακόμη περισσότερο να αγαπήσει τα παιδιά» εξομολογήθηκε.

Γιώργος Καραϊβάζ: «Ο γιος μου ήταν το καμάρι μου» - Σπάραξε η μητέρα του

«Η μανούλα μου πρέπει να σταθεί πολύ δυνατή και να παίρνει κουράγιο από τον Δημήτρη. Στο πρόσωπό του θα βλέπω τον αδελφό μου» είπε η αδελφή του Γιώργου Καραϊβάζ.

Γιώργος Καραϊβάζ: «Από μικρό παιδί προσπαθούσε να βοηθήσει τους γονείς μας»

Αυτό είναι το δωμάτιο του Γιώργου Καραϊβάζ στο πατρικό του στην Καλλίφυτο Δράμας- Αλήθειες με τη Ζήνα

Αυτό είναι το δωμάτιο του Γιώργου Καραϊβάζ στο πατρικό του στην Καλλίφυτο Δράμας- Αλήθειες με τη Ζήνα

Περιγράφοντας τα σχολικά χρόνια του δημοσιογράφου στη Δράμα, ανέφερε ότι είχε όνειρα και διάβαζε πολύ. Παρόλο που ήταν καλός μαθητής, δεν είχε γίνει σημαιοφόρος λόγω ύψους. Ήταν πειραχτήρι και βοηθούσε πολύ στις αγροτικές δουλειές αλλά και στο σπίτι που έχτισε ο πατέρας τους με προσωπική εργασία. Ήθελε να γίνει πιλότος αλλά κατέληξε στη δημοσιογραφία.

Μια μέρα μάζεψε τους γονείς μου και τους είπε ότι θα σπουδάσει δημοσιογραφία. Ο πατέρας μου του είπε: Αγόρι μου κάνε αυτό που θέλει η καρδιά σου, αυτό που αγαπάς. Με την ευχή μου”

Τον είχε συμβουλεύσει δε, ακόμη κι αν γνώριζε κορίτσια, στο σπίτι να πήγαινε μόνο τη γυναίκα που θα παντρευόταν κι έτσι έκανε τελικά ο Γιώργος Καραϊβάζ.

Κλείνοντας, η αδελφή του αστυνομικού συντάκτη, με δάκρυα στα μάτια και κοιτώντας ψηλά στον ουρανό, είπε: «Του έλεγα πάντα ότι τον αγαπώ. Δεν του είχα πει όμως, ένα ευχαριστώ. "Aγόρι μου από κει που είσαι, ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά που έχεις κάνει για μένα».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top