Γιώργος Καραϊβάζ: «Ήθελαν να προλάβουν την κατάθεσή του για μια υπόθεση»

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων του δημοσιογράφου

Συντετριμμένη η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ

Δε σταματούν οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δολοφόνων του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στον Άλιμο πριν από δέκα ημέρες.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Star Βάιο Σύρρο, οι αστυνομικοί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι ως προς την προσέγγιση των δραστών. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, είναι πιθανό κάποιος να ήθελε να προλάβει τη δεύτερη κατάθεση του Γιώργου Καραϊβάζ που θα γινόταν τις επόμενες ημέρες για μια πολύ σημαντική υπόθεση.

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκεκριμένα πρόσωπα στο στόχαστρο της αστυνομίας

Πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση όχι μόνο στη συλλογή στοιχείων αλλά και τη συλλογή καταθέσεων, καθώς ο κόσμος φοβάται να δώσει πληροφορίες.

Έμπειροι οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ

Οι δύο δολοφόνοι εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο και εξαφανίστηκαν άμεσα, σαν να ήξεραν την περιοχή. Αυτό δείχνει την εμπειρία τους σε τέτοιες επιθέσεις. Από τη μεριά της η Αστυνομία βάζει στο επίκεντρο των ερευνών «παλιούς γνώριμούς» της.

Μητέρα Καραϊβάζ: «Να βρεθούν οι ένοχοι και μετά να πάω δίπλα του»​

Δεν αποκλείεται να είναι Έλληνες και να ζουν στη χώρα. «Σχεδόν βέβαιο ότι είναι εδώ οι εκτελεστές, οι ηθικοί είναι στην Ελλάδα και Έλληνες. Ενόχλησε κάποιους που σχετίζονται με τη νύχτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλη

Συντετριμμένη η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ

Χθες, Κυριακή, η οικογένειά του πραγματοποίησε τρισάγιο στο χωριό του στη Δράμα. Όπως είπαν μητέρα και αδερφή του, μόνη τους έννοια είναι να εντοπιστούν οι δολοφόνοι. 

«Να μη χαθεί άλλο παιδί. Το σπουδάσαμε με θυσίες και μου το έστειλαν και το έβαλα στο χώμα.  Χθες ήμουν σκυμμένη εδώ, με τα χέρια στο πρόσωπό μου και τον είδα απέναντι μου να μού κουνάει το κεφάλι του. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Να βρεθούν οι ένοχοι και να φύγω να πάω δίπλα του και στον άντρα μου» είπε η μητέρα του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top