Τροχαίο στη Γαύδο: «Ρεμβάζαμε και κυλήσαμε 80 μέτρα», λέει ο συνοδηγός

«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της Κορίνας» - Πώς περιέγραψε το δυστύχημα

Για το τροχαίο δυστύχημα στη Γαύδο, που στοίχισε τη ζωή της 25χρονης Κορίνας, όταν λύθηκε το χειρόφρενο του οχήματος στο οποίο επέβαινε κι έπεσε στον γκρεμό, μίλησε ο συνοδηγός και φίλος της, μέσα από το νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. 

Γαύδος: Τι έδειξε η νεκροψία για τα αίτια θανάτου της 25χρονης Κορίνας

«Δεν έχω λόγια, φαντάζομαι μόνο τους γονείς της πώς θα είναι», είπε ο συνοδηγός της Κορίνας, της οποίας η κηδεία γίνεται σήμερα στην Κέρκυρα. 

Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της Κορίνας

Περιγράφοντας τα λεπτά πριν την τραγωδία ο 40χρονος φίλος της Κορίνας, Γιώργος, είπε: «Ρεμβάζαμε, είχε ωραία βραδιά, είχαμε φάει τα σουβλάκια μας, λύθηκε το χειρόφρενο και κυλήσαμε 80 μέτρα». Όταν τελικά σταμάτησε το αυτοκίνητο, άκουσε «κάτι σαν να τρέχει» και τότε αποφάσισε να βγάλει από το όχημα την κοπέλα. Η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης βογκούσε, πονούσε το πόδι της και εκείνος αφού της έβαλε μια κουβέρτα που ήταν στο αμάξι, προσπάθησε να καλέσει από το κινητό του για βοήθεια. Η ώρα ήταν περίπου 5 το πρωί (την περασμένη Κυριακή 11 Απριλίου). Όμως, δεν έπιανε ούτε το 112 κι έτσι παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος ήταν τραυματισμένος με σπασμένα πλευρά, προσπάθησε να ανέβει προς τα πάνω για να μπορέσει να επικοινωνήσει.

Γαύδος: «Με έσφιγγε και μου ζητούσε να κάνω κάτι», είπε στο star.gr o άνθρωπος  στα χέρια του οποίου ξεψύχησε η 25χρονη»

Ο συνοδηγός κάλεσε το 166 στις 5:52. «Είπα ότι χρειάζεται αεροδιακομιδή, έδωσα το στίγμα», είπε και αμέσως μετά κάλεσε τον γιατρό του νησιού, που όπως λέει έφτασε στο σημείο σε 10-12 λεπτά. Όμως, σημείωσε «ο γιατρός είναι γιατρός όχι αναρριχητής», υπογραμμίζοντας τη δυσκολία της προσέγγισης στο σημείο.

Μέχρι και περίπου στις 11:00, η κοπέλα φέρεται να είχε τις αισθήσεις, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος, καθώς όταν ο συνοδηγός ανέβηκε προς τον δρόμο, ένας άλλος φίλος τους κατέβηκε στη χαράδρα για να είναι κοντά στην 25χρονη. «Στη μνήμη της Κορίνας, να μην ξανασυμβεί αυτό το πράγμα», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top