Γαύδος: Τι έδειξε η νεκροψία για τα αίτια θανάτου της 25χρονης Κορίνας

Αύριο η κηδεία της άτυχης φοιτήτριας

Όλα όσα είπε στο star.gr ο Μανώλης Μαρκάκης, εθελοντής στην επιχείρηση που στήθηκε για τη διάσωση της 25χρονης φοιτήτριας από το γκρεμό.

Στη θλίψη έχει βυθιστεί το μικρό νησί της Γαύδου μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην 25χρονη φοιτήτρια από την Κέρκυρα την Κυριακή, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε στον γκρεμό.

Γαύδος: Θρήνος για την Κορίνα - Λύθηκε το χειρόφρενο και έπεσε στον γκρεμό

Η κοινωνία είναι ανάστατη και οι κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν έντονα για την καθυστέρηση της διάσωσής της, ισχυριζόμενοι ότι η κοπέλα μπορεί παρέμεινε ζωντανή μέχρι και έξι ώρες μετά το μοιραίο ατύχημα.

Απάντηση σε αυτούς τους ισχυρισμούς έδωσε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης που πραγματοποίησε την ιατροδικαστική εξέταση. Μιλώντας στο flashnews.gr επεσήμανε ότι τα τραύματα της 25χρονης Κορίνας ήταν τέτοια που είναι αδύνατο να έζησε περισσότερο από δυόμιση ώρες μετά το τροχαίο.

«Έκανε κατάγματα στα πλευρά και ουσιαστικά προκάλεσαν ολικό πρόβλημα στον έναν πνεύμονα που πλέον δεν λειτουργούσε. Εκτός της αιμορραγίας είχαμε και μη λειτουργία του ενός πνεύμονα. Ο άλλος πνεύμονας που λειτουργούσε προσπαθούσε να καλύψει τις ανάγκες του ανθρώπου. Κατά συνέπεια ένας άνθρωπος με τέτοιες κακώσεις δεν μπορεί να ζήσει για περισσότερες από 2 έως 2,5 ώρες από τη στιγμή που συνέβη το ατύχημα», ανέφερε ο ιατροδικαστής.

Γαύδος ατύχημα

Θρήνος για την 25χρονη Κορίνα που έπεσε σε γκρεμό στη Γαύδο.

Γαύδος: «Το κορίτσι πέθανε στα χέρια μου»

Για την ανείπωτη τραγωδία στη Γαύδο μίλησε στο star.gr ο  Μανώλης Μαρκάκης, εθελοντής στην επιχείρηση που στήθηκε για τη διάσωση της Κορίνας.

Γαύδος: «Με έσφιγγε και μου ζητούσε να κάνω κάτι... Πέθανε αβοήθητη»

Όπως είπε ο ίδιος ειδοποιήθηκε στις 7 και μισή το πρωί για το συμβάν και έσπευσε στο σημείο, καθώς γνώριζε προσωπικά το 25χρονο κορίτσι.

«Στις 2:30 με 3 τα ξημερώματα λένε ότι έπεσε το αυτοκίνητο. Στις 10:30 το πρωί ξεψύχησε στα χέρια μου. Ο γιατρός κατέβηκε όταν τους είπα ότι δεν έχει σφυγμό και έχει πεθάνει. Το ελικόπτερο ήρθε στις 2 μετά το μεσημέρι», είπε χαρακτηριστικά.

Ανάρτηση του δήμου Γαύδου για το τραγικό τροχαίο.

Την Τετάρτη η κηδεία της 25χρονης Κορίνας

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει αύριο Τετάρτη στην Κέρκυρα στον Ιερό Ναό Καναλίων στις 5 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια του δυστυχήματος, καθώς πέραν των όσων κατέθεσε ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε η 25χρονη και βρίσκεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο των Χανίων, δεν μπορεί να προκύψει ασφαλές συμπέρασμα.

Η πραγματογνωμοσύνη στα συντρίμμια του αμαξιού αναμένεται να ρίξει περισσότερο «φως» στο πώς έγινε το ατύχημα.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top