Κούγιας: «Δέχομαι πόλεμο από ατάλαντους ηθοποιούς και τραγουδιστές»

«Πυρά» κατά του Παύλου Πολάκη - Τον χαρακτήρισε «ιμιτασιόν αριστερό»

Τι υποστήριξε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας για τον εντολέα του, Δημήτρη Λιγνάδη

Για έναν «ανελέητο, συκοφαντικό, εξυβριστικό πόλεμο από ατάλαντους ηθοποιούς, τραγουδιστές και μόδιστρους» έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη

Έξαλλος ο Κούγιας με τη Σκορδά και τον Λιάγκα - Τους έκλεισε το τηλέφωνο

Ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε με κείμενό του σε όσους τον κακολογούν, ενώ έστρεψε τα «πυρά» του στον πολιτικό του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, χαρακτηρίζοντάς τον «αριστερό ιμιτασιόν».

«Δέχομαι πόλεμο από ατάλαντους»

Αναφερόμενος στην υπόθεση Λιγνάδη, ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι σε βάρος του εντολέα του έχει στηθεί σκευωρία. Πρόσθεσε ότι δέχεται «πόλεμο» και χαρακτηρισμούς όπως ρατσιστής και ομοφοβικός.

«Δέχομαι έναν ανελέητο, συκοφαντικό, εξυβριστικό πόλεμο από ατάλαντους ηθοποιούς, τραγουδιστές και μόδιστρους, που μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου έχουν κάνει τις καταγγελίες των φερομένων βιασμών και σεξουαλικών κακοποιήσεών τους προ αμνημονεύτων χρόνων, ως το μεγαλύτερο επαγγελματικό τους προσόν, χαρακτηρίζοντάς με ομοφοβικό, ρατσιστή και με άλλες εξυβριστικές λέξεις, παράνομη συμπεριφορά, για την οποία τόσο τα πρόσωπα, όσο και τα μέσα ενημερώσεως που δημοσιοποίησαν τις παράνομες πράξεις τους θα λογοδοτήσουν» ανέφερεσυγκεκριμένα στο κείμενό.

Πυρά κατά Πολάκη: «Όποιος ακούσει το όνομά σας σκέφτεται τον υβριστή»

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, όπου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε γράψει τα εξής:

«Επάγγελμα:Κουγιας. ΚΑΔ: υπηρεσίες ξεπλύματος διεστραμμένων λαμόγιων. Βρήκες πάλι αφορμή να κάνεις περατζάδα στα κανάλια για να περιφερεις την επιτηδευμένη ασημαντότητα της δικανικής σου «ικανότητας»! ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΓΑΜΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ !!!!! ΟΥΤΕ ΜΠΟΙ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!!»

Ο ποινικολόγος απάντησε: «Χθες τα ξημερώματα τη σκυτάλη πήρε με ανάρτησή του στο Facebook ο παντελώς μέχρι πριν 6 χρόνια άγνωστος πολιτικός, Παύλος Πολάκης, με μια χαμηλοτάτου ηθικού επιπέδου ανάρτησή του τις ώρες που συνήθως εξοντώνει τα θύματα του, όταν οι τίμιοι εργαζόμενοι κοιμούνται και στην οποίαν θα απαντήσω λέξη προς λέξη.

Έβαλε δίπλα στη λέξη επάγγελμα το επώνυμό μου Κούγιας και πράγματι σωστά το έβαλε, γιατί σχεδόν 50 χρόνια ξεκινώντας από το υπόγειο σπίτι μας στο προάστιο της αληθινής αριστεράς, την Πετρούπολη, όπου διδάχτηκα τις πραγματικές αξίες των πραγματικών αριστερών, όχι των ιμιτασιόν, που είναι αυτός και οι φίλοι του, κατάφερα να καταστήσω το επώνυμό μου συνώνυμο και ταυτόσημο με το λειτούργημα, το οποίο υπηρετώ.

Καταλαβαίνω κύριε Πολάκη ότι στεναχωριέστε γιατί όταν ακούει κάποιος το όνομά μου σκέφτεται αυτόματα το επάγγελμα δικηγόρος, ενώ όταν ακούει το δικό σας όνομα αμέσως σκέφτεται τον υβριστή, τον συκοφάντη και τον κατασκευαστή μαζί με επιόρκους πρώην εισαγγελείς δικαστικών σκευωριών εις βάρος πρωθυπουργών, ανωτάτων δικαστικών, υπουργών, επιστημόνων και πολιτικών του αντιπάλων».

«[..] Αυτόν τον λεβέντη που κάνει τον προστάτη των αδικημένων, κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία, να είναι βέβαιος ότι θα τον συναντήσω στα δικαστήρια εκεί που θα τον οδηγήσω εγώ ο ανίκανος και εκεί είμαι βέβαιος ότι με τους ικανούς δικηγόρους του θα συντρίψει εμένα τον ανίκανο» ανέφερε.

«Δεν είμαστε ομοφοβικοί»

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε ξανά στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, υποστηρίζοντας ότι αναδεικνύοντας την αθωότητά του, χάλασαν τα σχέδια «των νικητών στο Δ.Σ. στον αδυσώπητο μέχρι τώρα πόλεμο, που έχει ξεσπάσει μέσα στην Ένωση Ελλήνων Ηθοποιών».

Δημήτρης Λιγνάδης: «Είμαι αθώος» - Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του

«Επιτέλους, συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα έχουμε κι εμείς, που είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία παγκοσμίως και δεν θεωρούμε ότι πτυχίο σπουδών και προσόν για την επιβίωσή μας στη ζωή είναι η ιδιαιτερότητά μας, αλλά πιστεύουμε, κάνουμε πράξη και διδάσκουμε τα παιδιά μας ότι ο μόνος δρόμος για την προσωπική τους ευτυχία και ισορροπία είναι όχι η ιδιαιτερότητα, αλλά η φυσιολογικότητα, η σκληρή και καθημερινή εργασία, η οποία είναι πολλές φορές απάνθρωπη, οι σπουδές, η μόρφωση και η διανόηση, η φυσιολογικότητα στην ερωτική μας ζωή με τον ρομαντικό ερώτα και την αγάπη για το άλλο φύλο, η δημιουργία φυσιολογικής οικογένειας που μέσα από αυτήν θα γεννηθούν παιδιά μεγαλωμένα με φυσιολογική ισορροπία και ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλιστεί η κοινωνική ειρήνη και ισορροπία και το μέλλον των παιδιών μας, σεβόμενοι σε κάθε περίπτωση τις επιλογές των συνανθρώπων μας στη διαφορετικότητα, χωρίς όμως να τις συμμεριζόμεθα και να τις αποδεχόμεθα και οπωσδήποτε με αυτές τις επιλογές μας δεν είμαστε ούτε ομοφοβικοί ούτε ρατσιστές.

Αντιλαμβάνομαι ότι με τις παρεμβάσεις μου και την ανάδειξη της αθωότητος Λιγνάδη κατέστρεψα τα σχέδια των νικητών στο Δ.Σ. στον αδυσώπητο μέχρι τώρα πόλεμο, που έχει ξεσπάσει μέσα στην Ένωση Ελλήνων Ηθοποιών, αλλά και την πολιτική εκμετάλλευση αυτής της δικαστικής σκευωρίας, με την καταρράκωση του τεκμηρίου αθωότητος και την ανθρωποθυσία του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά έτσι έχω μάθει να ασκώ το λειτούργημά μου» έγραψε κλείνοντας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top