Έξαλλος ο Κούγιας με τη Σκορδά και τον Λιάγκα - Τους έκλεισε το τηλέφωνο

Νωρίτερα είχε αποχωρήσει εκνευρισμένος ενώ έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους

Δείτε όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στο «Πρω1νο»

Όπως έχει γίνει γνωστό, την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας

Ο γνωστός ποινικολόγος παρενέβη τηλεφωνικά στο «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κουβέντας οι τόνοι ανέβηκαν αρκετές φορές με τον Αλέξη Κούγια να κλείνει ξανά το τηλέφωνο. Το ίδιο είχε κάνει λίγη ώρα πριν στο «Happy Day». 

Αλέξης Κούγιας Ευελπίδων

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στους δημοσιογράφος έξω από τα δικαστήρια /Φωτογραφία Eurokinissi

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να διαβάσει απόσπασμα από το κείμενο που έγραψε στο Facebook, για τις απειλές που δέχεται, ο γιος του Αλέξη Κούγια, Χρήστος, δημιουργήθηκε η πρώτη μεγάλη ένταση, με τον δικηγόρο να ζητάει να διαβαστεί όλη η ανάρτηση. 

Υπόθεση Λιγνάδη: «Δεχόμαστε απειλές» λέει ο γιος του Αλέξη Κούγια

Λίγα λεπτά αργότερα, όταν αναφέρθηκε από τους παρουσιαστές ότι υπάρχουν καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε συγκεκριμένα ονόματα. Μια παρέμβαση της Φαίης Σκορδά, όμως, προκάλεσε νέα ένταση. 

Κούγιας: «Παρέλαβα δικογραφία τηλεγράφημα»

«Να σέβεστε τον συνομιλητή σας και ειδικά αυτόν που συνομιλεί μαζί σας. Να σέβεστε εμένα. Σας παρακαλώ πολύ!», είπε ο ποινικολόγος.

«Επόμενη διακοπή, από τον Γιώργο Λιάγκα αυτή τη φορά, έκανε έξαλλο τον κ. Κούγια. «Θα ακούσετε την τοποθέτησή μου; Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Αν θέλετε να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Παρακαλώ πολύ! Θα κλείσω, γεια σας. Ευχαριστώ πολύ», είπε κι έκλεισε το τηλέφωνο. 

Δημήτρης Λιγνάδης: «Είμαι αθώος» - Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του

Δείτε τη στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας αποχώρησε από τις τηλεοπτικές κάμερες

Αλέξης Κούγιας: «Μην είστε ανάγωγη!»

Λίγη ώρα νωρίτερα, κατά τη διάρκεια δηλώσεων του γνωστού ποινικολόγου στους δημοσιογράφους έξω από το γραφείο της ανακρίτριας, ο Αλέξης Κούγιας εκνευρίστηκε μετά από ερώτηση για το εάν δέχεται απειλές η οικογένεια του και αποχώρησε έξαλλος. 

«Μην ταπεινώνετε τη συζήτησή μας. Θα σας παρακαλέσω να με αφήσετε να τοποθετηθώ. Σας παρακαλώ, μην είστε ανάγωγη! Σας παρακαλώ πολύ μην είστε ανάγωγη, αν θέλετε να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Χάρηκα που σας είδα», είπε ο γνωστός δικηγόρος και αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top