Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κλειστή η Αθηνών - Λαμίας από 19:00 και για 24 ώρες

Θα ανοίξει στις 13:00 από τη γέφυρα Καλυφτάκη

Στις 13:00 θα ανοίξει η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας από τη γέφυρα Καλυφτάκη έως τη Λαμία, που από το πρωί παραμένει κλειστή, καθώς κρίθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ότι θα κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. 

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Η απόφαση για το άνοιγμα ελήφθη από την Πολιτική Προστασία, αλλά η εθνική οδός θα κλείσει και πάλι στις 19:00 και για 24 ώρες, καθώς αύριο αναμένεται να είναι πιο σφοδρό το χτύπημα της «Μήδειας».

Χιόνια στον Διόνυσο

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Με αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων στην Κηφισίας

«Αποφασίσαμε τη διακοπή της κυκλοφορίας των φορτηγών από τώρα. Θα την επανεκτιμήσουμε μέχρι αύριο στις 11:00- 12:00 το μεσημέρι. Ο στόχος μας είναι να είναι ανοιχτοί οι δρόμοι και να παραμείνουν ανοικτοί. Μην κάνετε περιττές κινήσεις. Έχουμε μπροστά μας ένα τεράστιο ζήτημα, τους εμβολιασμούς, και γίνεται τεράστια προσπάθεια να διευκολυνθούν όλοι», είπε αμέσως μετά ο κ. Χρυσοχοΐδης,.

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Ποια σχολεία είναι κλειστά

Η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας, θα ανοίξει για έξι ώρες, ώστε να διευκολυνθούν τα φορτηγά τροφοδοσίας, αλλά εάν επιβεβαιωθούν οι προγνώσεις των μετεωρολόγων, θα ξανακλείσει από τις 19:00 σήμερα έως τις 19:00 αύριο το βράδυ.

Σφοδρή χιονόπτωση από το πρωί και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Χιόνια στην Αττική – Έκλεισε η Εθνική Οδός

Από την κακοκαιρία έχει επηρεαστεί και η εμβολιαστική διαδικασία, με προτεραιότητα των αρχών να είναι να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι για να μπορέσυν να μεταβούν με ασφάλεια στα εμβολιαστικά κέντρα οι πολίτες. Αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά με τους εμβολιασμούς εμφανίστηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Μήδεια»: Οι δρόμοι που είναι κλειστοί σε όλη τη χώρα

Η έκτακτη συντονιστική σύσκεψη συγκλήθηκε υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιου Πέτσα και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ στον υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρου Λιβάνιου.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top