Ο Gigolo ξεσκέπασε ηλεκτρολόγο που έκρυβε ναρκωτικά στο σπίτι του

Η δίωξη ναρκωτικών τον συνέλαβε στην οικία του στο Κερατσίνι

περιπολικό

Ο Gigolo, o σκύλος της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του λιμεναρχείου Πειραιά, ήταν εκείνος που μύρισε τα ναρκωτικά που είχε κρύψει νεαρός μέσα το σπίτι του στο Κερατσίνι, πριν από λίγες ημέρες.

Κύκλωμα κοκαΐνης: Μία τραγουδίστρια και ένας ράπερ στη λίστα των πελατών

Οι λιμενικοί είχαν την πληροφορία και παρακολουθούσαν τον 25χρονο. Όταν αποφάσισαν να κάνουν την έφοδο έπιασαν «λαβράκι».

Σε κρύπτη κάτω από το πάτωμα της ντουλάπας βρέθηκαν όπλα. Τα ναρκωτικά ήταν μέσα σε μπλε σακίδιο (είχε από κάνναβη μέχρι κοκαΐνη), ενώ σε κομοδίνο βρέθηκαν υπολείμματα κοκαΐνης αλλά και μία ζυγαριά ακριβείας.

Κέρκυρα: Μετέφεραν ναρκωτικά με jet ski με σκοπό να τα κρύψουν σε παραλία

Ο νεαρός που εργάζεται περιστασιακά πότε σαν ηλεκτρολόγος και πότε σαν υδραυλικός συνελήφθη και πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, υποστηρίζοντας ότι τα ναρκωτικά τα είχε για δική του χρήση και ότι δεν είναι έμπορος.

Ο συνήγορός του Γιάννης Γλύκας δήλωσε στο star.gr: «Ο εντολέας μου, εξαρτημένος πλήρως από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών από μικρή ηλικία, αρνείται τις αποδιδόμενες σ’ αυτόν κατηγορίες. Πρόκειται για κλασική περίπτωση ενός ανθρώπου που έπεσε θύμα των μεθοδεύσεων του προμηθευτή του. Άλλωστε κατά την παρακολούθηση του δεν προέκυψε διακίνηση, ούτε ύποπτες συναλλαγές. Η τελική αποτίμηση της υπόθεσης γίνεται πάντα στο ακροατήριο».

της Τασούλας Παπανικολάου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top