Κέρκυρα: Μετέφεραν ναρκωτικά με jet ski με σκοπό να τα κρύψουν σε παραλία

Συνελήφθη ένας αλλοδαπός για διακίνηση

Το βράδυ της Κυριακής (27/12) και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη ένας αλλοδαπός στην Κέρκυρα για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών. Συνολικά κατασχέθηκαν περίπου 323 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, ενώ διαπιστώθηκε ότι η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών μεταφέρθηκε και παραδόθηκε στον αλλοδαπό, λίγη ώρα πριν από τη σύλληψή του, με τη χρήση δύο jet ski που είχαν προσεγγίσει την παραλία Δασιά όπου έγινε η επιχείρηση. Οι οδηγοί των ταχύπλοων σκαφών αναζητούνται.

Συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης στην παραλία Δασιά- φωτογραφία astynomia

Ο συλληφθείς σκόπευε να κρύψει 72 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 322 κιλών και 402 γραμμαρίων σε σημείο με πυκνή βλάστηση.

Κύκλωμα κοκαΐνης: Μία τραγουδίστρια και ένας ράπερ στη λίστα των πελατών

Στο σπίτι του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 484 γραμμαρίων περίπου και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top