Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Τι είπε η αδερφή του θύματος

Στον ανακριτή απολογούνται αύριο τα δύο αδέρφια

Αύριο το πρωί θα απολογηθούν στον ανακριτή, οι δυο ανήλικοι και ο ειδικός φρουρός για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό. 

Η κατηγορία βαριά, απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο ελεγκτής του μετρό που δέχθηκε την επίθεση  την περασμένη εβδομάδα  γιατί τους έκανε παρατήρηση ,αναγνώρισε και τους δυο έφηβους. 

Επίθεση σε σταθμάρχη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και ένας αστυνομικός

«Του δώσανε φωτογραφίες αναγνώρισε, έδωσε κατάθεση και ζήτησε την τιμωρία τους. Τους αναγνώρισε μέσα από φωτογραφίες, έδωσε την κατάθεσή του, του είπανε ότι εμπλέκεται και αστυνομικός στην όλη υπόθεση» δήλωσε η αδερφή του θύματος. 

Σταθμάρχης στο Star: Τι είπε για τους νεαρούς που τον ξυλοκόπησαν

 

Μετά  τον άγριο  ξυλοδαρμό του 53 χρόνου, τα δυο παιδιά πήγαν στο σπίτι τους.

«Τα παιδιά δεν εξαφανίστηκαν, ήταν συγκλονισμένα, ειδικά ο μικρός, δεν έχει συνειδητοποιήσει. Ήταν στο σπίτι, ήμουν σε επικοινωνία με την μητέρα, θα εμφανίζονταν το Σάββατο» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Δημόπουλος, συνήγορος υπεράσπισης ανηλίκων.

Ο ειδικός φρουρός κάλυψε τα δύο αδέρφια 

Ένας  αστυνομικός 26 ετών  κατηγορείται για υπόθαλψη. Υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ στη Δυτική Αττική. 

Σύμφωνα με την αστυνομία , μητέρα των νεαρών η οποία τον γνώριζε, του τηλεφώνησε για να τη βοηθήσει ,προκειμένου να μη συλληφθούν τα παιδιά της. 

Όπως ήταν φυσικό, με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο νεαρός που εντάχθηκε στην αστυνομία τον Ιανουαριο του 2020 τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.  
 

 Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

  

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top