Σταθμάρχης στο Star: Τι είπε για τους νεαρούς που τον ξυλοκόπησαν

«Ήταν κακό όνειρο»

Συνεχείς ελέγχους πραγματοποιεί η Ελληνική Αστυνομία τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στη Δυτική Αττική για τον εντοπισμό των δυο νεαρών που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στην στάση της Ομόνοιας.

Μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα για την εμπειρία που πέρασε. «Κακό όνειρο. Υγεία και τίποτα άλλο» είπε.

Τις επόμενες μέρες, η ασφάλεια θα δείξει στον σταθμάρχη φωτογραφίες υπόπτων, ενώ ο ίδιος δήλωσε πως αν τους δει, θεωρεί πως μπορεί να τους αναγνωρίσει. 

Επίθεση μετρό: «Οι δράστες ήταν 17 – 23 ετών, μπορώ να τους αναγνωρίσω»

Προς το παρόν, προσπαθεί να ηρεμήσει, καθώς τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν βάναυσα. Όπως είπε, έκανε παρατήρηση στους δύο νεαρούς για το ότι δε φορούσαν μάσκα και είχαν τα πόδια τους πάνω στις θέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της επίθεσης, βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Σήμερα, έκανε επέμβαση ενώ πονά αρκετά στο σώμα. 

Βίντεο από τον ξυλοδαρμό στο μετρό: «Φέρθηκαν σαν κτήνη»

Ο 53χρονος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν περίμενε ότι μια απλή παρατήρηση για μάσκα και για τα πόδια στο κάθισμα θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή του. Η αδερφή του έκανε λόγο για εγκληματικά χτυπήματα και ζήτησε την άμεση σύλληψή των δύο δραστών. «Αυτό περιμένουμε.Θα μπορούσε να τον είχε αφήσει στον τόπο.Του όρμησαν απο πίσω και τον ακινητοποίησαν» είπε.

Το μίσος που δείχνουν τα χτυπήματα τους αποκαλύπτουν στις αρχές ότι οι δυο δράστες έχουν εμπειρία σε τέτοια επεισόδια και σε συνδιασμό με τα ρούχα που φορούν, δεν αποκλείουν να πρόκειται για άτομα που συμμετέχουν σε οπαδικές συγκρούσεις. Αυτός είναι και ο λόγος οι αστυνομικοί ψάχνουν ακόμη και συνδέσμους οπαδών στη Δυτική Αττική.

Σήμερα, σε ομιλία του στην Βουλή ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ζήτησε την αυστηροποίηη των μέτρων εις βάρος όλων όσων βιαιοπραγούν εναντίον των εργαζομένων των ΜΜΜ, με αφορμή το ανεκδιήγητο περιστατικό. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top