Υπό κράτηση τα δύο αδέλφια για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη

Ελεύθερος ο ειδικός φρουρός

Κρατούμενοι θα παραμείνουν μέχρι την Τρίτη, οπότε και θα οδηγηθούν στον ανακριτή για τις απολογίες τους, οι δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι για την άγρια επίθεση στον σταθμάρχη στο μετρό της Ομόνοιας.

Επίθεση Μετρό: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στα δύο αδέλφια

Τα δύο αδέλφια, 17 και 15 ετών, που βαρύνονται με την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης καθώς και για απείθεια, οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη. Μέχρι τότε, σύμφωνα με εντολή των δικαστικών αρχών, οι δύο κατηγορούμενοι θα παραμείνουν υπό κράτηση.

Επίθεση σε σταθμάρχη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και ένας αστυνομικός

Στην αρχή δεν παραδέχτηκαν την πράξη τους ενώ στη συνέχεια υποστήριξαν ότι ο σταθμάρχης ήταν αυτός που τους επιτέθηκε πρώτος. Μάλιστα, ισχυρίστηκαν ότι ο σταθμάρχης χτύπησε τον έναν από τους δύο και τους έβρισε.

Η υπεράσπιση των δύο αδελφών δήλωσε πως οι ανήλικοι έχουν μετανιώσει για την αποτρόπαια πράξη τους και επιθυμούν να ζητήσουν συγγνώμη για όσα έκαναν. 

Ελεύθερος ο ειδικός φρουρός

Στην ίδια υπόθεση είναι κατηγορούμενος για δύο πλημμελήματα, που αφορούν παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία, ειδικός φρουρός ο οποίος με εντολή του ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος.

Ο ίδιος κατηγορείται ότι γνώριζε τους δύο ανήλικους δράστες, ωστόσο δεν ενημέρωσε τις αρχές. Ο συνήγορός του δήλωσε πως ο εντολέας του αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top