Βόλος: Επιχειρηματίας έβαλε τέλος στη ζωή του - Η ανάρτησή του στο facebook

Tον εντόπισαν οι οικείοι του μέσα στην καφετέρια που διατηρούσε

Βόλος

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία του Βόλου, μετά τον θάνατο 64χρονου επιχειρηματία, ο οποίος φέρεται να έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, την Κυριακή. 

Οι οικείοι του τον αναζητούσαν, αφού σύμφωνα με το volostoday, δεν είχε δώσει σημεία ζωής το τελευταίο 24ωρο. Τελικά εντόπισαν το άψυχο σώμα του μέσα στην καφετέρια του, χθες το απόγευμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον χώρο, βρέθηκε και ιδιόχειρο σημείωμα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο επιχειρηματίας είχε κάνει μία ανάρτηση στο facebook στις 2 Δεκεμβρίου, στην οποία έγραφε: «Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα, που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνώντες που δεν έχουν να χάσουν τίποτα … από τον μισθό τους. Πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν… Εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν: Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που τους βλέπουν και δε μιλάνε !!! Καληνύχτα».

Ο 64χρονος είχε έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στον Βόλο, ενώ διατηρούσε μεγάλη βιοτεχνία παραγωγής παιδικών ενδυμάτων, τα οποία εξήγαγε και σε ευρωπαϊκές χώρες. Παράλληλα, είχε προσφέρει και κοινωνικό έργο, ως μέλος του Δ.Σ. του Ορφανοτροφείου Βόλου αλλά και ως αρωγός φιλανθρωπικών σωματείων της Μαγνησίας.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top