Κατέληξε νοσηλεύτρια με Covid19 - Πριν από λίγες μέρες γέννησε η κόρη της

Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό μία νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο της Δράμας, στα 58 της χρόνια. Είναι η δεύτερη νοσηλεύτρια του νοσοκομείου που χάνει τη ζωή της μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. 

Η άτυχη νοσηλεύτρια νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης την τελευταία εβδομάδα. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το νοσοκομείο της Δράμας καθώς η κατάσταση της υγείας της ήταν σοβαρή. Δεν είχε υποκείμενο νόσημα και όμως δεν τα κατάφερε.

Κορωνοϊός: Κατέληξε νοσηλεύτρια από τη Δράμα - Νοσηλευόταν σε ΜΕΘ

Ήταν μητέρα δύο παιδιών και η τραγική ειρωνία είναι ότι πριν από λίγες ημέρες γέννησε η κόρη της στο νοσοκομείο. Ήταν και εκείνη θετική στον ιό όπως και το μωρό.

Σύμφωνα με συναδέλφους της 58χρονης, γνώριζαν ότι η κατάστασή της ήταν κρίσιμη και μάλιστα έκλαιγαν και προσευχόντουσαν να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Οι υγιειονομικοί στα δημόσια νοσοκομεία είναι στα όριά τους εξατίας του κορωνοϊού. 

Προβληματίζουν εικόνες από το νοσοκομείο Κιλκίς

Οι εργαζόμενοι καταγγέλουν απαράδεκτες συνθήκες νοσηλείας ασθενών με Covid. Έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα φωτογραφίες, όπου φαίνεται να υπάρχει ασθενής διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ. 

Δίπλα στο κρεβάτι του υπάρχουν μεγάλες φιάλες οξυγόνου. Αυτό κανονικά απαγορεύεται αλλά όπως καταγγέλλουν, έχουν τοποθετηθεί εκεί γιατί υπολειτουργεί η κεντρική παροχή οξυγόνου του νοσοκομείου. 

Οι φιάλες οξυγόνου δίπλα από το κρεβάτι του ασθενούς

Η διοίκηση του νοσοκομείου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι οι καταγγελίες είναι αναληθείς και ότι γίνονται παρεμβάσεις από την τεχνική εταιρία που έχει αναλάβει τη συντήρηση του οξυγόνου με γνώμονα πάντα την υγεία των ασθενών.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top