Φόνος στη Μάνη: Ένα μήνυμα στο κινητό πυροδότησε τη ζήλεια του

«Πέρναγε μαύρη ζωή, τη χτυπούσε κιόλας»

Ραγδαίες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του 44χρονου που δολοφόνησε τη σύζυγό του με καραμπίνα στη Μάνη μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρης τους. 

Για την ενδοοικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, μίλησε συγγενής της άτυχης γυναίκας, ο οποίος δήλωσε πως ο δράστης ήταν ψυχασθενής και η γυναίκα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού πολλές φορές στο παρελθόν. 

«Πέρναγε μαύρη ζωή, τη χτυπούσε κιόλας. Ήταν τέτοιος ο τρόμος της που φοβόταν να πάει στην αστυνομία ή τον Εισαγγελέα να τον καταγγείλει. Μας είπε πως ο άνδρας της είναι ένας καταθλιπτικός σχιζοφρενής. Έπαιρνε ψυχοφάρμακα και τελευταία τα είχε κόψει. Ο δεύτερος ψυχίατρος που πήγαν του είχε πει ότι πρέπει να του πάρει την άδεια οπλοφορίας για το κυνηγετικό όπλο», δήλωσε ο συγγενής του θύματος στην ΕΡΤ.

Έγκλημα Μάνη: Ένας καυγάς όπλισε το χέρι του φερόμενου συζυγοκτόνου

Η αδερφή του 44χρονου, από την οποία ζήτησε βοήθεια η 16χρονη κόρη αμέσως μετά τη δολοφονία επιβεβαίωσε πως ο αδερφός της βρισκόταν σε φαρμακευτική αγωγή, την οποία είχε διακόψει ενώ σημείωσε, μιλώντας στο ΜEGA, πως είχε «παθολογική ζήλια» με τη σύζυγό του. 

Το μήνυμα στο κινητό της άτυχης γυναίκας

Ένα μήνυμα ήταν αυτό που πυροδότησε τη ζήλια του 44χρονου το βράδυ της Κυριακής, το οποίο ήρθε στο κινητό της συζύγου του. Ο άνδρας ξεκίνησε έναν τεράστιο καυγά, τον οποίο η κόρη του προσπάθησε να διαλύσει. Στη συνέχεια, πήγε εκνευρισμένος στο δωμάτιο του πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε δύο φορές την γυναίκα του στο κεφάλι, μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρης του. 

Φονικό στη Μάνη: Πυροβόλησε τη σύζυγό του μπροστά στην κόρη τους

Στον Ανακριτή οδηγείται ο δράστης

Το απόγευμα της Δευτέρα, ο 44χρονος άνδρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Γυθείου, ο οποίος του έδωσε 48 ώρες μέχρι να απολογηθεί στον ανακριτή για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. 

Μάνη: Η 16χρονη κόρη προσπάθησε να πάρει την καραμπίνα από τον πατέρα της

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της αδερφής του πριν από έναν χρόνο, η οποία τον κατήγγειλε στην αστυνομία. 

«Είμαι συντετριμμένος» δηλώνει ο 44χρονος

Τι δηλώνει όμως ο δράστης της δολοφονίας για την υπόθεση; Ο 44χρονος άνδρας από την Μάνη μίλησε αποκλειστικά στο protothema.gr, λέγωντας πως είναι συντετριμμένος από αυτό που συνέβη και πως «θόλωσε το μυαλό του», ενώ παραδέχθηκε πως παίρνει ψυχιατρικά φάρμακα εδώ και 20 χρόνια. 

«Δεν θυμάμαι τι έγινε χθες. Διότι δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ. Σκεφτόμουν αυτό που έγινε το ατύχημα. Σκέφτομαι μόνο το αποτέλεσμα η γυναίκα μου είναι στον τάφο και εγώ στην φυλακή. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω. Τα τελευταία τρία χρόνια τσακωνόμασταν σε καθημερινή βάση χωρίς να είμαι επιθετικός» είπε ο 44χρονος δράστης. 

Στην ίδια πηγή μίλησε και ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου δηλώνοντας: «Ο εντολέας μου είναι συγκλονισμένος. Εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το γεγονός. Όλο αυτό οφείλεται σε μια κακιά στιγμή. Ισχυρίζεται ότι θόλωσε το μυαλό του και ότι ήταν μια κακιά στιγμή και ότι ζητάει συγνώμη για την πράξη του»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top