Οικογένεια Φύσσα: Ζητά μεγαλύτερες ποινές για τη δολοφονία του Παύλου

Έφεση κατά της απόφασης κατέθεσε συνήγορος του εξαφανισμένου Παππά

Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα, οι συνήγοροι των Αιγύπτιων αλιεργατών, καθώς και οι συνήγοροι των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ κατέθεσαν αίτημα για έφεση κατά της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής όσον αφορά στις ποινές.

Στα αιτήματά τους, τα οποία υποβλήθηκαν στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών, επισημαίνουν ότι οι ποινές που επιβλήθηκαν στους καταδικασθέντες για τις εν λόγω υποθέσεις είναι ιδιαίτερα χαμηλές. 

Χρυσή Αυγή: Πώς κατάφερε να εξαφανιστεί ο Παππάς

Στην υπόθεση Φύσσα ζητούνται μεγαλύτερες ποινές για τους συνεργούς της δολοφονίας, οι οποίοι καταδικάστηκαν από 7 έως 10 έτη κάθειρξη.

Στην περίπτωση της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον του Αιγύπτιου Αμπουσίντ Εμπάρακ, τόσο για το αδίκημα αυτό, όσο και για την ένταξή τους σε εγκληματική οργάνωση, οι συνήγοροί του επισημαίνουν στο αίτημά τους ότι οι επιβληθείσες ποινές που υπολείπονται κατά των ορίων που προβλέπονται στα σχετικά άρθρα του Ποινικού Κώδικα. 

Χρυσή Αυγή: Πόσα χρόνια θα μείνουν φυλακή στην πραγματικότητα

Για την υπόθεση των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ ο συνήγορος τους δήλωσε ότι με την αίτησης τους ζητούν μετατροπή της κατηγορίας από επικίνδυνη σωματική βλάβη σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο συνήγορος τους επισημαίνει ότι αν δε γίνει μετατροπή θα επέλθει παραγραφή.
Έφεση κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του και ο φυγόποινος Χρ. Παππάς.
Ο συνήγορός του, Περικλής Σταυριανάκης, δήλωσε ότι αγνοεί πού είναι ο εντολέας του, υποστηρίζοντας ότι έχει πρόθεση να εμφανιστεί στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο. 

Δείτε ολόκληρο το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top