Χαρδαλιάς: Δύο νεκροί, δύο αγνοούμενοι – Εξασθενεί το φαινόμενο σε Αττική

Έκκληση στους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας

Η Αργολίδα, η Αρκαδία, η Λακωνία και τα Κύθηρα είναι στο επίκεντρο της κακοκαιρίας Ιανός, σύμφωνα με την έκτακτη ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωσε πως δύο πολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους και πως δύο ακόμη αγνοούνται στη Θεσσαλία, χωρίς, όμως, να δώσει επιπλέον λεπτομέρειες.

Ιανός: Πού θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.

Όσον αφορά την Αττική, ο Νίκος Χαρδαλιάς επισήμανε πως το φαινόμενο δείχνει να εξασθενεί, ωστόσο χρειάζεται εγρήγορση στην Αρκαδία, στο Λεωνίδιο ειδικά, την Αργολίδα και τα Κύθηρα. 

«Δείχνει να εξελίσσεται και το βράδυ στην Κρήτη, ωστόσο θα το αξιολογήσουμε το απόγευμα», πρόσθεσε. 

Μητσοτάκης για καταστροφές: Προέχει τώρα η προστασία της ζωής

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ζητά από τους κατοίκους να μείνουν σπίτια τους, να αποφεύγουν τις μετακινήσεις κι αν υπάρχουν πλημμυρικά φαινόμενα, να πάνε στο υψηλότερο σημείο του σπιτιού.

«Γίνεται μια προσπάθεια που ναι μεν είναι δύσκολη αλλά δείχνει να ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες ώρες. Παραμένουμε σε εγρήγορση, παραμένουμε σε ετοιμότητα, παραμένουμε σε επιφυλακή. Η πολιτική προστασία και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ξέρουμε να δίνουμε τον αγώνα μας και παραμένουμε παρόντες», υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top