Επίθεση βιτριόλι: Η ανάρτηση της Ιωάννας - Δώρο μαθήτριας ο πίνακας

Τι είπε αποκλειστικά στο Star η 16χρονη ζωγράφος

Έναν καθρέφτη με λουλούδια επέλεξε η Ιωάννα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι για να στείλει ένα δυνατό μήνυμα για την αξία της ψυχής και όχι της αλλοιωμένης εμφάνισης.

Επίθεση με βιτριόλι: «Μίλησε» το κινητό τηλέφωνο της 35χρονης

H εικόνα που ανέβασε η Ιωάννα στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απεικονίζουν την ίδια να κοιτά έναν καθρέφτη και αντί για το είδωλό της βλέπει ένα μπουκέτο λουλούδια. Το μήνυμα δυνατό: Η ομορφιά της ψυχής είναι πιο δυνατή από την ομορφιά της εμφάνισης. 

Βιτριόλι-πίνακας

Την εικόνα αυτή ζωγράφισε ένα κορίτσι 16 ετών από τη Λάρισα, η Δανάη Κυριακού. Όπως είπε αποκλειστικά στο Star η μαθήτρια, ήταν το δώρο της στην Ιωάννα όσο εκείνη νοσηλευόταν στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

βιτριόλι πίνακας 2

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η Ιωάννα για την υγεία της και την 35χρονη

Δύσκολη η καθημερινότητα της Ιωάννας

Η νέα καθημερινότητα της Ιωάννας παραμένει δύσκολη, καθώς η εικόνα που αντικρύζει στον καθρέφτη είναι σκληρή. Εκείνη, όμως, παραμένει δυνατή: «Τα χαρούμενα κορίτσια ειναι τα ωραιότερα», έγραψε στο facebook. 

βιτριόλι - ανάρτηση Ιωάννας

Όπως είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής, «μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες ειναι ότι δε μπορεί να έρθει σε επαφή με κανέναν, δε μπορεί να βγει έξω από το σπίτι της, δε μπορεί να δει το φως του ήλιου».

Μάλιστα, τονίζει ότι η Ιωάννα βρίσκεται σε μεγάλη ψυχολογική πίεση όσο αναμένει τα νέα στοιχεία της δικογραφίας: «Αντιλαμβάνεστε ότι όσο περιμένουμε καινούρια στοιχεία, όσο η δικογραφία δεν κλείνει, όσο η κατηγορουμένη δεν απολογείται, η ψυχολογική πίεση που ασκείται στο θύμα αυτής της πράξης δε μπορεί έστω αυτό το κεφάλαιο να το κλείσει, ώστε να προχωρήσει σε άλλα κεφάλαια σημαντικά στη ζωή της», ανέφερε. 

Η κατηγορουμένη παραμένει στον όρκο σιωπής όσο η Ιωάννα μπαινοβγαίνει στο Θριάσιο νοσοκομείο, κάνοντας δεκάδες εξετάσεις, περιμένοντας το επόμενο χειρουργείο.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top