Λαμία: Θετικά στον κορωνοϊό δύο παιδιά 14 και 16 ετών

Είχαν πάει σε πάρτι στο κέντρο της πόλης

Συναγερμός έχει σημάνει στη Λαμία, καθώς δύο παιδιά, ηλικίας 14 και 16 ετών βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, μετά από πάρτι στο οποίο συμμετείχαν στο κέντρο της πόλης. 

Κορωνοϊός: Διακόπηκαν οι δοκιμές του εμβολίου της Οξφόρδης

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr το ένα περιστατικό είναι στενή επαφή υπαλλήλου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και γι’ αυτό γίνονται τεστ ανίχνευσης του ιού σε περισσότερους από 25 υπαλλήλους, ενώ θα απολυμανθεί προαιρετικά και το κτίριο. 

Κορωνοϊός: Οι δήμοι της Αττικής με τα περισσότερα κρούσματα

Ο συναγερμός σήμανε χθες το μεσημέρι, όταν ο 16χρονος μαθητής και ποδοσφαιριστής ανιχνεύθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Αμέσως χτύπησε καμπανάκι σε δύο ποδοσφαιρικές ομάδες, ενώ σε καραντίνα μαζί με την οικογένειά του μπήκαν πάνω από 40 άτομα. 

Ο 16χρονος είχε συμμετάσχει σε εκδηλώσεις της ομάδας του και είχε πάρει μέρος και σε φιλικό αγώνα που είχε γίνει το περασμένο Σάββατο. 

Στους 291 οι νεκροί από κορωνοϊό - Κατέληξε γυναίκα στο Ρίο

Λίγες ώρες αργότερα θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε 14χρονη μαθήτρια, επαφή του 16χρονου, ενώ συνεχίζεται η ιχνηλάτηση προς όλους του συμμετέχοντες στο συγκεκριμένο πάρτι που πήγαν οι δύο ανήλικοι. 

Λαμία: Θετικός στον κορωνοϊό 16χρονος ποδοσφαιριστής

Επίσης εντοπίστηκαν δύο κρούσματα κορωνοϊού στο προσωπικό των ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στη Λαμία, με αποτέλεσμα να μπουν σε καραντίνα όλοι οι εμπλεκόμενοι και οι στενές επαφές τους. Πρόκειται για έναν 34χρονο οδηγό και μια 25χρονη νοσηλεύτρια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top