Αδελφός Δημήτρη Γραικού: «Τον σκότωσε για το χρήμα και τον έθαψε ζωντανό»

Στο εδώλιο 46χρονος έμπορος κρεάτων για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου

Αναβιώνει το θρίλερ της δολοφονίας του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, καθώς αύριο Τετάρτη ξεκινά η δίκη για την υπόθεση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. Στο εδώλιο θα βρεθεί ο 46χρονος έμπορος κρεάτων, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε και έθαψε τον κτηνοτρόφο, τον Νοέμβριο του 2016, μετά από διαπληκτισμό για οικονομικούς λόγους.

Υπόθεση Γραικού: Ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου

Ο αδελφός του κτηνοτρόφου, Νίκος Γραικός, μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ζητά την ισόβια καταδίκη του δράστη. «Τον σκότωσε για το χρήμα και τον έθαψε ζωντανό. Ήθελε να εξαφανίσει τα ίχνη του, ήταν μελετημένο» είπε. 

Δολοφονία Γραικού: «Όταν κατάλαβα τι είχα κάνει, πανικοβλήθηκα»

«Σκοπός είναι να καταδικαστεί ο άνθρωπος αυτός. Κατέστρεψε την οικογένειά του (σ.σ του Δημήτρη Γραικού), κατέστρεψε και τα αδέλφια του. Δεν έχουμε ύπνο από τότε. Πάμε στα μνήματα κι ανάβουμε ένα κερί» κατέληξε. 

Σύμφωνα με το βούλευμα τα ίχνη του κτηνοτρόφου χάθηκαν λίγο αφότου είχε επισκεφθεί το σφαγείο στη Χαλάστρα, όπου συναντήθηκε με τον έμπορο κρεάτων. Η άκρη του νήματος βρέθηκε μετά από επίμονη έρευνα των αρχών αλλά και της επιμονής των συγγενών που προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν. Στα τέλη Μαΐου του 2019, οι αστυνομικοί έχοντας συγκεντρώσει στοιχεία οδηγήθηκαν στο μαντρί του 46χρονου, όπου εντόπισαν το αυτοκίνητο του Γραικού θαμμένο σε βάθος δύο μέτρων και λίγο πιο πέρα, το σημείο που είχε θάψει το πτώμα του άτυχου επιχειρηματία. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top