Απόπειρα δολοφονίας στην Κρήτη: 15χρονες κατηγορούνται για ηθική αυτουργία

Έπεισαν τους Πακιστανούς κι επιτέθηκαν σε 30χρονο Αφγανό

Δύο ανήλικες κατηγορούνται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας ενός 30χρονου στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα δύο κορίτσια αναμένεται να απολογηθούν αύριο μαζί με τους φυσικούς αυτουργούς της αιματηρής επίθεσης. 

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στα Φιλιατρά: Συνελήφθη ένας 34χρονος Πακιστανός

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του Star Βαϊος Σύρρος στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, πρόκειται για δύο 15χρονες οι οποίες κατηγορούνται, ότι προέτρεψαν δύο νεαρούς φίλους τους, να βγάλουν από τη μέση έναν 30χρονο κοινό γνωστό τους, δηλαδή να τον σκοτώσουν γιατί είχαν μαζί του προσωπικές διαφορές. 

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η νύφη για τη δολοφονία του πρώην πεθερού της

Σύμφωνα με την αστυνομία τα δύο κορίτσια που είναι από το Αφγανιστάν, τον τελευταίο καιρό έκαναν παρέα με δύο Πακιστανούς. Αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στον 30χρονο ομοεθνή τους. Ο Αφγανός τις πίεζε να κόψουν κάθε επαφή με τους Πακιστανούς, λόγω εθνικιστικών διαφορών. 

Οι ανήλικες αποφάσισαν τότε να απαλλαγούν οριστικά από την παρουσία του. Έπεισαν τους Πακιστανούς και αυτοί ξημερώματα του επιτέθηκαν με μαχαίρια σε μια πλατεία του Ηρακλείου. Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με μαχαιριές στην κοιλιά, ενώ η αστυνομία συνέλαβε τους δύο δράστες της δολοφονικής επίθεσης αλλά και τις δύο 15χρονες.  

Δείτε ολόκληρο το Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top