Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η νύφη για τη δολοφονία του πρώην πεθερού της

Κατηγορείται ότι τον σκότωσε με τηγάνι

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της, η 54χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 89χρονο πρώην πεθερό της με τηγάνι, στη Θεσσαλονίκη.

Εξιχνιάστηκε έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Τον σκότωσε η νύφη του με τηγάνι

Κατά την απολογία της η κατηγορούμενη αρνήθηκε την κατηγορία, ενώ ο βασικός ισχυρισμός είναι ότι δεν είχε κλειδί από το σπίτι και δεν μπορούσε να εισέλθει σε αυτό. Οι συνήγοροί της ζήτησαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης..

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, αρχικά ο θάνατος του ηλικιωμένου αποδόθηκε σε ατύχημα, αλλά σύντομα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για δολοφονία. 

Κατά την προανάκριση αποκλείστηκε η εμπλοκή των υπολοίπων μελών της οικογένειας, του γιου και του εγγονού του 89χρονου, και οι υπόνοιες στράφηκαν πάνω στην 54χρονη.

Μάλιστα, η 54χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τον Ιούνιο του 2019, ο 89χρονος βρέθηκε νεκρός στα σκαλοπάτια πολυκατοικίας, έξω από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου όπου διέμενε, στη οδό Αρμενοπούλου στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, μετά από έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μέσα στο σπίτι του ηλικιωμένου εντοπίστηκαν ίχνη αίματος και άλλα επιβαρυντικά στοιχεία.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έφερε το θύμα δεν ταίριαζαν με τραύματα πτώσης και έτσι οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Μεταξύ άλλων, οι αστυνομικοί βρήκαν και το πλαστικό χερούλι ενός τηγανιού, όμως το συγκεκριμένο μαγειρικό σκεύος δεν βρέθηκε.

Τελικά, προέκυψε ότι αυτό ήταν το όπλο του εγκλήματος που προκάλεσε το θανατηφόρο χτύπημα στο κεφάλι του θύματος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top