Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στα Φιλιατρά: Συνελήφθη ένας 34χρονος Πακιστανός

Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο ασκήθηκε στον βασικό ύποπτο

Ρεπορτάζ Κατερίνα Ριστα
 

Χειροπέδες πέρασαν οι αρχές στον βασικό ύποπτο για την άγρια δολοφονία της άτυχης γυναίκας στα Φιλιατρά. Ο 34χρονος άνδρας από το Πακιστάν αρνείται ότι την σκότωσε εκείνος, όμως οι κάμερες ασφαλείας που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί φαίνεται να διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του.

Έγκλημα Φιλιατρά: Δύο συλλήψεις - Φέρεται να δούλευαν για την 57χρονη

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο φερόμενος ως δράστης, εργαζόταν στα χωράφια της 57χρονης. Το κίνητρο της ληστείας έχει αποκλειστεί, καθώς βρέθηκαν σε εμφανές σημείο μέσα στο σπίτι χρήματα, τα οποία δεν έλειπαν και, επιπρόσθετα, το σώμα της γυναίκας είχε δεκάδες μαχαιριές. Κάτι που φανερώνει μένος. Ο 34χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμια για να απολογηθεί την Τρίτη.

Το χρονικό

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για την άγρια δολοφονία μιας 57χρονης γυναίκας στα Φιλιατρά το μεσημέρι της Τετάρτης. Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί προσήγαγαν δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι είχαν απολυθεί πρόσφατα από το αγρόκτημα, αλλά δεν μπορούσαν να το αποδεχθούν. 

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 57χρονης στα Φιλιατρά: Το κρίσιμο 20λέπτο

«Πακιστανοί είναι τελικά, απ’ ό,τι έμαθα. Δούλευαν κάποια χρόνια εκεί. Απλώς τους έδιωξαν από τη δουλειά και ίσως τώρα, δεν ξέρω, ένας εξ αυτών έκανε αυτή την κίνηση», ανέφερε ο δήμαρχος Τριφυλίας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top