Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 57χρονης στα Φιλιατρά: Το κρίσιμο 20λέπτο

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας μιας 57χρονης γυναίκας μέσα στο σπίτι της στα Φιλιατρά. 

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε χθες το μεσημέρι νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος από την αδελφή της, με την οποία έμεναν μαζί. 

Αποτρόπαιο έγκλημα στα Φιλιατρά - Νεκρή γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr οι δύο αδελφές ζούσαν στο συγκεκριμένο σπίτι και ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες. Χθες το μεσημέρι η μία από τις δύο πήγε με το αυτοκίνητό της μια εργάτρια που απασχολούσε στα Φιλιατρά και όταν μετά από λίγο επέστρεψε είδε την αδελφή της μαχαιρωμένη. 

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες στον χώρο και στην ευρύτερη περιοχή και προχώρησε σε προσαγωγές ατόμων, μεταξύ αυτών και ανθρώπων που απασχολούσαν οι δύο γυναίκες στις αγροτικές τους εργασίες. 

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν πως ο δράστης γνώριζε πολύ καλά τον χώρο και κινήθηκε πολύ γρήγορα. Όσον αφορά στα κίνητρα όλα είναι ανοιχτά, αν και απομακρύνεται αυτό της ληστείας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν χρήματα σε εμφανές σημείο στο σπίτι. 

Ο δράστης μπήκε από την πίσω πόρτα

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο δράστης φέρεται να μπήκε από το πίσω μέρος του σπιτιού, σπρώχνοντας μια πόρτα και να διέφυγε από την κεντρική είσοδο. Στο εσωτερικό του σπιτιού υπήρχαν ίχνη μικρή αναστάτωσης. 

Παράλληλα σαρώνεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στο σπίτι, μήπως και έχουν καταγράψει τις κινήσεις και το πρόσωπο του δράστη. 

Δολοφονία Φιλιατρά: Τη μαχαίρωσε στον λαιμό

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως η 57χρονη δολοφονήθηκε με μια μαχαιριά στον λαιμό, ενώ το όπλο του εγκλήματος πιθανόν το πήρε μαζί του ο δράστης γιατί δε βρέθηκε στο σπίτι. 

Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι όποιος δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα το έκανε πάρα πολύ γρήγορα και κατάφερε να ξεφύγει χωρίς καν να γαβγίσουν τα σκυλιά των δύο γυναικών που κυκλοφορούσαν ελεύθερα στον περιφραγμένο περίβολο του σπιτιού. 

Μάλιστα όπως ανέφεραν γείτονες, τα συγκεκριμένα σκυλιά αντιδρούν πολύ έντονα όταν κάποιος πλησιάζει το σπίτι. 

Τέλος, τον Απρίλιο του 2013 οι δύο γυναίκες και η μητέρα του, που τότε ζούσε, είχαν πέσει θύματα ληστείας μέσα στο σπίτι τους με δράστες τρεις άνδρες Αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι συνελήφθησαν. 

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ που χτενίζουν κάθε σημείο για να εντοπίσουν τον δράστη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top