Έγκλημα Φιλιατρά: Δύο συλλήψεις - Φέρεται να δούλευαν για την 57χρονη

Ο ένας θεωρείται βασικός ύποπτος

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για την άγρια δολοφονία μιας 57χρονης γυναίκας στα Φιλιατρά το μεσημέρι της Τετάρτης.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί προσήγαγαν δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι είχαν απολυθεί πρόσφατα από το αγρόκτημα, αλλά δεν μπορούσαν να το αποδεχθούν.  

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 57χρονης στα Φιλιατρά: Το κρίσιμο 20λέπτο

«Πακιστανοί είναι τελικά, απ’ ότι έμαθα. Δούλευαν κάποια χρόνια εκεί. Απλώς τους έδιωξαν από τη δουλειά και ίσως τώρα, δεν ξέρω, ένας εξ αυτών έκανε αυτή την κίνηση.», ανέφερε ο δήμαρχος Τριφυλίας.

Ο ένας από τους προσαχθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία ενώ εξετάζεται εάν υπήρχε συνεργός.

Αποτρόπαιο έγκλημα στα Φιλιατρά - Νεκρή γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι

Το στυγερό έγκλημα – Είχε παντού μαχαιριές

Η 57χρονη γυναίκα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη από την αδερφή της που ζούσαν μαζί  σε ένα αγρόκτημα της περιοχής.

Έλειψε μόλις λίγα λεπτά από το πλευρό της αδελφή της, για να πάει έναν εργάτη στα Φιλιατρά κι όταν γύρισε στο αγρόκτημα, την βρήκε κατακρεουργημένη. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, πρέπει να μεσολάβησε κάνα 20λεπτο, 25λεπτο, μισή ώρα το πολύ από την απουσία της αδερφής της, η οποία επιστρέφοντας τη βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος με κομμένο το λαιμό.

Ήταν τόση η μανία του δράστη που η άτυχη γυναίκα είχε τραύματα από το μαχαίρι σε όλο της το σώμα. Οι δύο αδελφές ζούσαν μαζί στο αγρόκτημα εδώ και πολλά χρόνια. Η στυγερή δολοφονία προκάλεσε ισχυρό σοκ στην τοπική κοινωνία. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top