Έλληνας ποδοσφαιριστής για κορωνοϊό: «Ό,τι κορόιδευα το λούστηκα» 

Νέοι άνθρωποι που νόσησαν απαντούν στους συνωμοσιολόγους

Οι άνθρωποι που έζησαν και ζουν τον εφιάλτη του κορωνοϊού απευθύνουν έκκληση προς τους νέους ανθρώπους να τηρούν τα μετρά ασφάλειας. Ανάμεσά τους ο πρόεδρος του γεωτεχνικού επιμελητήριου Σπύρος Μάμαλης και ο ποδοσφαιριστής του Πανδραμαϊκού Δημήτρης Κονταξής, ο οποίος κόλλησε πριν λίγες μέρες και νοσηλεύεται.

Κορωνοϊός: Στους 233 οι νεκροί - Κατέληξε 88χρονος στο Παπανικολάου

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από όταν ανάρρωσε ο πρόεδρος του γεωτεχνικού επιμελητήριου, Σπύρος Μάμαλης. Ειναι 48 ετών και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Ωστόσο, ακόμα ειναι σε εγρήγορση, καθώς ο κορωνοϊός όπως λέει ειναι ύπουλος και επικίνδυνος.

Μάλιστα, παίρνει το θάρρος να απαντήσει σε όσους πιστεύουν ότι ο κορωνοϊός… δεν υπάρχει.

Κορωνοϊός: «Το εμβόλιο θα μειώσει την θνησιμότητα»

«Στην Ελλάδα δεν ειναι τυχαίο ότι ειναι η χώρα που γεννήθηκε η μυθολογία. Μας αρέσει να πλάθουμε μύθους. Ένας τέτοιος μύθος ειναι και η άρνηση της ύπαρξης του κορωνοϊού. Γι΄ αυτό, λοιπόν, μόνο όποιος το έχει περάσει μπορεί να κατανοήσει το πόσο δύσκολη ειναι αυτή η ασθένεια και θα ήθελα να συμβουλεύσω όλους αυτούς οι οποίοι αρνούνται η νιώθουν ότι ειναι κάτι το απλό, να ρωτήσουν κάποιον γνωστό, κάποιο φίλο που έχει περάσει αυτή την ασθένεια ή που δουλεύει στις μονάδες κορωνοϊού στα νοσοκομεία. Πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή, ιδίως οι νέοι, οι οποίοι συγχρωτίζονται τόσο στη διασκέδαση, όσο και στην καθημερινότητά τους», αναφέρει ο κ. Μάμαλης.

Κορωνοϊός: 269 νέα κρούσματα - Στο «κόκκινο» Αττική - Θεσσαλονίκη

«Ό,τι κορόιδευα το λούστηκα» 

Ένας από αυτούς τους νέους ειναι και ο παίκτης του Πανδραμαϊκού, Δημήτρης Κονταξής, ο όποιος ήταν από τους αρνητές της νόσου. Όλα, όμως, άλλαξαν όπως δήλωσε στο Star.

Κορωνοϊός: Από αυτές τις χώρες προήλθαν τα περισσότερα εισαγόμενα κρούσματα

«Σηκώθηκα το Σάββατο με δέκατα και κόπωση. Ψυλλιασμένος με τον κορωνοϊό, πήγα στο νοσοκομείο της Δράμας και έκανα το τεστ, αφού πρώτα τους ενημέρωσα ότι θα πάω. Μου είπαν να μείνω σπίτι τρεις ημέρες έως ότου βγει το αποτέλεσμα. Τελικά βγήκε θετικό και μου είπαν να πάω στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης που ειναι αναφοράς, όπου και νοσηλεύομαι για καλύτερα. Δεν πονάω, έχω κόπωση», αναφέρει και απαντάει στη συνέχεια σε όλους τους «συνωμοσιολόγους» που υποστηρίζουν ότι η πανδημία δεν υπάρχει.

«Αδέρφια μου συνωμοσιολόγοι. Ό,τι κορόιδευα το λούστηκα. Θετικός, λοιπόν. Όλα καλά ευτυχώς. Να προσέχετε όλοι, γιατί εγώ δεν το έκανα. Η υγεία ειναι το παν. Να προσέχετε εσάς και τους ανθρώπους γυρω σας. 

Υ.Γ. Όσοι περνάνε ή πέρασαν από όλο αυτό, αντιμετώπισαν μια γρίπη και όχι λέπρα, προς αποφυγή κοινωνικού ρατσισμού. Να προσέχετε, ούτε στους λεπρούς κάτι τέτοιο», ανέφερε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top