Κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά – Αναχωρούν οι ταξιδιώτες του Αυγούστου

Μάσκες, αντισηπτικά, έγγραφα και αποστάσεις στα καθίσματα των πλοίων φέτος

Μια μέρα πριν τον ερχομό του Αυγούστου, αυξημένη είναι η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά. Ουρές σχηματίζονται στις πύλες, καθώς ξεκίνησαν να αναχωρούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι αδειούχοι.

αδειούχοι του Αυγούστου αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά

Αδειούχοι του Αυγούστου αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά- Eurokinissi

Με νέες συνθήκες και τηρώντας μέτρα ασφαλείας όπως: μάσκες, αντισηπτικά, θερμομετρήσεις και απαραίτητα έγγραφα, οι Αθηναίοι ταξιδεύουν φέτος για τα ελληνικά νησιά. Όλοι οι επιβάτες θερμομετρούνται ενώ θα πρέπει να διατηρούν απόσταση 1,5 μέτρου σε όλους τους χώρους κίνησης μέσα στο πλοίο. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική μόνο στους εσωτερικούς χώρους του πλοίου. Επίσης, στα πλοία υπάρχει ειδική διάταξη για τους επιβάτες στα αεροπορικά καθίσματα, ένα κάθισμα κατειλημμένο και ένα κάθισμα κενό, παρακείμενο, εμπρός και πίσω.

Υπενθυμίζεται ότι η πληρότητα των πλοίων επιτρέπεται στο 65% κι έτσι τα εισιτήρια γίνονται δυσεύρετα. Ωστόσο, λόγω κορωνοϊού και οι προτιμήσεις για τους καλοκαιρινούς προορισμούς έχουν αλλάξει.  

Oυρές σχηματίζονται για την επιβίβαση στα πλοία

Oυρές σχηματίζονται για την επιβίβαση στα πλοία- Εurokinissi

Τα νησιά του Αργοσαρωνικού που είναι κοντά στην Αττική, βρίσκονται ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του κόσμου, καθώς και άλλα μικρότερα νησιά που δεν παρατηρείται συγχρωτισμός. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top