Έχασε τη μάχη ο 60χρονος που πυροβόλησε τη σύζυγό του στα Χανιά

Είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του

ΕΚΑΒ

Έχασε τη μάχη ο 60χρονος από τα Χανιά, ο οποίος πυροβόλησε την εν διαστάσει σύζυγό του κι έπειτα επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr.

Χανιά: Άντρας πυροβόλησε τη σύζυγό του κι επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Πασακάκι. Ο 60χρονος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ σε πολύ σοβαρή κατάσταση, καθώς έφερε τραύματα από σφαίρα στο κεφάλι. 

Την ίδια ώρα, η 55χρονη εν διαστάσει σύζυγός του νοσηλεύεται ακόμα διασωληνωμένη με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 60χρονος άνδρας, συνταξιούχος γιατρός, πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στο χωριό Πασακάκι.

Εκεί ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι που είχε ως αποτέλεσμα ο σύζυγος να βγάλει το όπλο και να πυροβολήσει πρώτα την 55χρονο στην κοιλιά κι ύστερα να στρέψει την κάνη στο κεφάλι του και να αυτοπυροβοληθεί.

Αυτόπτης μάρτυρας της παρ’ ολίγον τραγωδίας ήταν ο πατέρας της γυναίκας ο οποίος σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο ίδιος φέρεται να ειδοποίησε και τον 16χρονο γιο της οικογένεια, ο οποίος έλειπε εκείνη την ώρα από το σπίτι.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους δύο τραυματισμένους και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top