Θεσσαλονίκη: Συνταξιούχος αποπειράθηκε να απαγάγει 10χρονη

Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω από αστυνομικούς

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε έναν 63χρονο συνταξιούχο, ο οποίος αποπειράθηκε να αρπάξει ένα δεκάχρονο κοριτσάκι που επαιτούσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην οδό Μητροπόλεως, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους. 

Ο άνδρας φέρεται να πλησίασε το κοριτσάκι, βουλγαρικής καταγωγής, με το πρόσχημα ότι θέλει να αγοράσει χαρτομάντηλα και στη συνέχεια προσπάθησε να το βάλει παρά τη θέλησή του σε διερχόμενο ταξί, 

Το κοριτσάκι αντιστάθηκε, άρχισε να φωνάζει και κατάφερε να του ξεφύγει, αναζητώντας τη μητέρα του που βρισκόταν στην ίδια περιοχή. 

Περαστικοί που είδαν το περιστατικό ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και μετά από αναζητήσεις τελικά ο 63χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου μετά την προανάκρισή του, αποφασίστηκε η σύλληψή του. 

Εντοπίστηκαν επίσης η δεκάχρονη και η μητέρα της και παιδοψυχολόγοι εξέτασαν το παιδί, το οποίο εξιστόρησε όσα είχαν συμβεί. Το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του, ενώ ο 63χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top