57ο Ράλλυ Αιγαίου: Aυλαία με απονομές και βραβεύσεις σε μια λαμπρή τελετή

Βραβεύτηκε η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για την πολύτιμη προσφορά της

Με την Λαμπρή Τελετή των Απονομών, στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου, έπεσε η «αυλαία» του 57ου Ράλλυ Αιγαίου, που φέτος ήταν αφιερωμένο στο επετειακό έτος "Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020".

Ξεκίνησε το 57ο Ράλλυ Αιγαίου!

Η Ιστορία και οι ομορφιές της Ελλάδας αντάμωσαν στο 57ο Ράλλυ Αιγαίου που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο Πανελλήνιος Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ανοιχτής Θαλάσσης.  

Η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στο Επετειακό Έτος "Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020" που τελεί υπό την αιγίδα της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.  Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη που ως Πρόεδρος της Τιμητικής Κοσμητείας του Επετειακού Έτους έχει αναλάβει μαζί με τα Υπουργεία Εσωτερικών και Πολιτισμού τη διοργάνωση δράσεων για την ανάδειξη της ιστορίας, βραβεύτηκε από τους διοργανωτές για την πολύτιμη προσφορά της. 

Το 57o Ράλλυ Αιγαίου «ανοίγει πανιά» παρά τον κορωνοϊό!

Ο Γιάννης Μαραγκουδάκης – πρόεδρος ΠΟΙΑΘ είπε: «Ευχαριστούμε  πολύ την πρόεδρο για την εξαίρετη συνεργασία». Την τιμητική πλακέτα, παρέλαβε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Σταματόπουλος που μετέφερε το ξεχωριστό μήνυμα της κυρίας Μαριάνας Β. Βαρδινογιαννη. 

«Το Ράλι  Αιγαίου είναι η πιο ιστορική ιστιοπλοϊκή διοργάνωση αγώνων ανοιχτής θαλάσσης της χωράς μας. Ένα αυθεντικά ελληνικό αθλητικό δρώμενο, που ενώνει το μπλε της θάλασσα μας, τα μελτέμια του Αιγαίου μας, τα νησιά μας ακόμη και τα πιο ακριτικά και τους ανθρώπους τους, με τις οικουμενικές αξίες, την ευγενή άμιλλα και τα ιδεώδη του αθλητικού πνεύματος».

Η νέα γενιά αναδείχθηκε νικήτρια στο «55ο Ράλλυ Αιγαίου»

Ήταν μια λαμπρή τελετή για τους  πρωταγωνιστές του σπουδαίου ράλι Αιγαίου που συνέδεσαν  το απέρνατο γαλάζιο του Αιγαίου με τις χρυσές σελίδες της Ελληνικής ιστορίας.

Νικητές όλοι οι συμμετέχοντες στον ιστορικό αγώνα, ωστόσο στην κατηγορία των Performance στην πρώτη θέση ισοβάθμησαν το «Optimum 3 – SAMOS με κυβερνήτες τους Χάρη Μαυρογεώργη και Βαγγέλη Νικολόπουλο και το «Velos» με τους Ολυμπιονίκες μας Τάκη Μάντη και Παύλο Καγιαλή. Πρώτη αναδείχθηκε η ομάδα του «Optimum 3 καθώς είχε καλύτερο πλασάρισμα στη τέταρτη ιστιοδρομία.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top