Πώς ένα τροχαίο ατύχημα αποκάλυψε μεταφορά ναρκωτικών

Απίστευτο συμβάν στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας

Η αστυνομία φτάνοντας στο σημείο του τροχαίου στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, αντίκρισε ένα διαλυμένο όχημα και χωρίς οδηγό. Αρχίσαν να αναζητούν τον άνθρωπο, κλήθηκε ασθενοφόρο. Ξαφνικά, αστυνομικός ερευνώντας το όχημα κατάλαβε γιατί λείπει ο οδηγός. 

Πώς ένα τροχαίο ατύχημα αποκάλυψε μεταφορά ναρκωτικών

Πώς ένα τροχαίο ατύχημα αποκάλυψε μεταφορά ναρκωτικών Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας

Το αυτοκίνητο ήταν γεμάτο ναρκωτικά. Ο διακινητής άυχος. Ενεπλάκη σε τροχαίο και αποκαλύφθηκε η δράση του. Στο σημείο έφθασε η δίωξη ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου εντόπισαν τα 77 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 94- κιλών όπως επίσης και 450 γραμμάρια κοκαΐνης. Οι αρχές χτένισαν την περιοχή και τελικά ο διακινητής εντοπίσθηκε και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Η δίωξη ναρκωτικών όμως έβγαλε λαβράκι και στα Γεράνια Όρη

Ελικόπτερο της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, εντόπισε σε δύσβατο σημείο σε δασώδη περιοχή στα Γεράνια Όρη, φυτεία με περίπου περισσότερα από 1.000 δενδρύλλια κάνναβης. Επίσης στον χώρο εντοπίστηκε και εξοπλισμός ανάπτυξης και υδροδότησης της καλλιέργειας. Να σας πω ότι σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομία μόνο τον μήνα Ιουνίου είχαμε 1.414 συλλήψεις για ναρκωτικά.

Η δίωξη ναρκωτικών όμως έβγαλε λαβράκι και στα Γεράνια Όρη

Κατασχέθηκαν 285 κιλά κάνναβης, 2 κιλά κοκαΐνης και 29 ηρωίνης, ενώ η ΕΛ.ΑΣ μέσα σε 30 μέρες κατάφερε να εξαρθρώσει σε όλη τη χώρα 21 εγκληματικές ομάδες και να συλλάβει περισσότερα από 9.000 άτομα για διάφορα αδικήματα, εξιχνίασε σημαντικό ποσοστό ανθρωποκτονιών συλλαμβάνοντας 11 άτομα .

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top