Θάνατος Λίνας Κοεμτζή: «Ο αυτόπτης μάρτυρας να αναγνωρίσει τον υπεύθυνο»

Έκκληση προς τις αρχές από τη μητέρα της άτυχης φοιτήτριας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Λίνας Κοεμτζή μετά από την ανωμοτί κατάθεση του πρώην συντρόφου της, ως ύποπτος για τον χαμό της. 

Ανατροπή στην υπόθεση Λ. Κοεμτζή: Κατέθεσε ως ύποπτος ο πρώην σύντροφός της

Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, η οποία φέρεται να πήδηξε από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη και να έβαλε τέλος στη ζωή της ζήτησε από τις αρχές να κληθεί ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, ώστε να αναγνωρίσει τον υπεύθυνο του θανάτου του παιδιού της ανάμεσα στους υπόπτους. 

«Θέλω όλοι οι ύποπτοι που έχουν κληθεί για την υπόθεση να τους δείξουν στον αυτόπτη μάρτυρα για να αναγνωρίσει κάποιο πρόσωπο. Θα αναγνωρίσει κάτι, το πιστεύω. Μου βγαίνει από μέσα μου. Επιτέλους να βγει η αλήθεια. Είναι μια υπόθεση τεσσάρων χρόνων. Φτάνει πια. Είναι διατεθειμένος για οτιδήποτε. Παρακαλώ τους πάντες να τον καλέσουν άμεσα. Να του δείξουν τα πρόσωπα, να τελειώνουμε πραγματικά», είπε η μητέρα στον ΑΝΤ1.

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Βρέθηκαν οι αποστολείς των απειλητικών μηνυμάτων

Η 20χρονη Λίνα πριν από τέσσερα χρόνια βρέθηκε νεκρή μετά από πτώση από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες. Η άτυχης φοιτήτρια φέρεται να είχε πέσει θύμα εκβιασμού ροζ φωτογραφιών κι ενός ροζ βίντεο. 

Δίκη Κοεμτζή: Ένοχος ο ένας κατηγορούμενος για τη διαρροή φωτογραφιών της

Οι έρευνες για τις συνθήκες του θανάτου της συνεχίζονται, με τις αρχές να αναζητούν αυτόν που κρύβεται πίσω από τη μοιραία πτώση της Λίνας. 

Θάνατος Λίνας Κοεμτζή: «Έπεσε από τον 9ο και δεν είχε ούτε γρατζουνιά»

Μάλιστα στο πλαίσιο των ερευνών κλήθηκε στον εισαγγελέα και ο πρώην σύντροφός της για να καταθέσει ως ύποπτος. 

Λίνα Κοεμτζή: Κλήθηκε να καταθέσει η μητέρα του βασικού υπόπτου

Ο άνδρας αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή στον θάνατό της, ωστόσο οι αρχές έχουν κατασχέσει υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα από το σπίτι του, μετά από έφοδο που πραγματοποίησε η αστυνομία, ώστε να βρεθούν στοιχεία, που πιθανόν να ρίξουν φως στη μυστηριώδη αυτή υπόθεση. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top