Ανατροπή στην υπόθεση Λ. Κοεμτζή: Κατέθεσε ως ύποπτος ο πρώην σύντροφός της

Η φοιτήτρια είχε πέσει από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας όπου και διέμενε τον Νοέμβριο του 2016.

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Βρέθηκαν οι αποστολείς των απειλητικών μηνυμάτων

Ο άντρας με τον οποίο φέρεται να είχε σχέση με την άτυχη κοπέλα, άφησε τις σπουδές του στο Λονδίνο και μόλις έφτασε στην Ελλάδα, οι άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον εντόπισαν και η Εισαγγελέας ζήτησε κατεπειγόντως ανωμοτί κατάθεση προκειμένου να δώσει απαντήσεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Δίκη Κοεμτζή: Ένοχος ο ένας κατηγορούμενος για τη διαρροή φωτογραφιών της

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., αυτός δεν παραδέχεται ότι έχει κάποια σχέση με το συμβάν, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από τον ποινικό κώδικα διαδικασία αναγνώρισης υπόπτων.

Στο σπίτι του συγκεκριμένου άνδρα είχαν κάνει έφοδο οι αστυνομικοί και είχαν κατασχέσει υπολογιστές και κινητά.

Θάνατος Λίνας Κοεμτζή: «Έπεσε από τον 9ο και δεν είχε ούτε γρατζουνιά»

Το χρονικό της υπόθεσης

Τον Νοέμβριο του 2016 η 22χρονη φοιτήτρια με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου σπούδαζε.

Η 22χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν το μοιραίο γεγονός είχε πέσει θύμα cyber bullying, εξαιτίας προσωπικών φωτογραφιών και βίντεο που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Η οικογένειά της έχει ξεκινήσει έναν μεγάλο δικαστικό αγώνα προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια για τον τραγικό θάνατο της κόρης τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top