Τρίκαλα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του μαθητή που χτυπήθηκε από αεροβόλο

Το τελευταίο «αντίο» στον 15χρονο

Ράγισαν καρδιές το απόγευμα της Τρίτης στην κηδεία του 15χρονου μαθητή στα Τρίκαλα που έχασε τη ζωή του από αεροβόλο όπλο. Τραγικά πρόσωπα οι γονείς του και τα έξι αδέρφια του που προσπαθούσαν να αντέξουν το τραγικό παιχνίδι της μοίρας. Οι εικόνες που κατέγραψε η απεσταλμένη του Star Μαρία Κορώνα συγκλονίζουν. 

Τρίκαλα: Ατελείωτος θρήνος για τον άδικο χαμό του 15χρονου μαθητή

Θλίψη, πόνος και ένα μεγάλο «γιατί» για τον Αλέξανδρο που έφυγε τόσο άδικα και ξαφνικά, μόλις στα 15 του χρόνια. Η οικογένειά του, οι φίλοι και οι συμμαθητές του είπαν το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο νέο, στην εκκλησία όπου λειτουργεί ο ιερέας πατέρας του.

Θάνατος 15χρονου Τρίκαλα: Ο τρίχρονος αδελφός του μάλλον πάτησε τη σκανδάλη

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του 15χρονου Λουκία και ο πατέρας του, πατήρ Αχίλλειος  προσπαθούσαν να βρουν το κουράγιο να αποχαιρετίσουν το παλικάρι τους. Οι συμμαθητές του απαρηγόρητοι τον αποχαιρέτησαν με άσπρα τριαντάφυλλα, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Βίαιος ο θάνατος του άτυχου μαθητή

Ο θάνατος του μαθητή ήταν βίαιος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του, καθώς όπως ανέφερε το παιδί χτυπήθηκε με το αεροβόλο όπλο από κοντινή απόσταση, ενώ αποκλείεται ο εξοστρακισμός. 

Τρίκαλα: Το αεροβόλο σκότωσε τον 15χρονο

Μοναδικοί αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό ήταν τα δυο του αδέρφια, ο 3χρονος που φέρεται να πυροβόλησε και ο 17χρονος.

«O θάνατος του παιδιού ανήκει στην κατηγορία των βίαιων θανάτων. Προήλθε συνεπείας της θανατηφόρας κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης μετά από πυροβολισμό με βολίδα, η οποία είναι συμβατή με αεροβόλο όπλο. Σίγουρα έγινε σε κοντινή η απόσταση και είναι αριστερά, μετωποκροταφικά. Ειναι στην έξω γωνία του αριστερού οφθαλμικού κόγχου», ανέφερε ο ιατροδικαστής.

Η δικογραφία για την υπόθεση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και παραμένει στο αστυνομικό τμήμα Μετεώρων που έχει αναλάβει και την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανάτου και πώς ο μικρότερος αδερφός του έριξε κατά λάθος την μοιραία βολή.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top