Θρήνος στα Ψαχνά Ευβοίας: Νεκρός σε τροχαίο 23χρονος μπασκετμπολίστας

«Φορούσε πάντα ζώνη» λέει ο ξάδελφός του

Τη ζωή του έχασε ένας 23χρονος μπασκετμπολίστας στα Ψαχνά Ευβοίας, τα ξημερώματα της Κυριακής. Η βόλτα με το αυτοκίνητο απέβη μοιραία. Το όχημά του εντοπίστηκε από διερχόμενους σε υδροβιότοπο της περιοχής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Το παλικάρι ανασύρθηκε νεκρό ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα κάτω υπό ποιες συνθήκες χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος. 

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 34χρονος Παναγιώτης Σκαφτούρος

«Ήταν πολύ καλός αθλητής, αλλά το ήθος του σαν άνθρωπος ήταν αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει. Είχε ένα μάθημα για το πτυχίο του ως φυσιοθεραπευτής» περιγράφει ο ξάδελφος του 23χρονου και προσθέτει ότι ο άτυχος νέος φόραγε πάντα ζώνη. 

«Είμαστε συγκλονισμένοι» λέει ο προπονητής του, Γιάννης Τσαούσης για τον ξαφνικό θάνατο του 23χρονου, ο οποίος ήταν και μοναχοπαίδι.  Ο προπονητής περιγράφει ένα πάρα πολύ παιδί, που ήταν «κλειστό» και που μιλούσε περισσότερο με τις πράξεις του παρά με τα λόγια.

Ο 23χρονος ήταν παθιασμένος με το μπάσκετ. Ήταν βασικός playmaker της ομάδας του στο παρελθόν, ενώ από πέρυσι έπαιζε στον σύλλογο του Βασιλικού. Αυτή την περίοδο συζητούσε να συνεχίσει την αθλητική του πορεία σε ομάδα της Θήβας. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top