Αρπαγή 10χρονης: Μήνυση εναντίον της 33χρονης καταθέτει ο πρώην σύζυγός της

Την κατηγορεί πως λέει ψέματα ότι την εξέδιδε

Νέο μέτωπο φαίνεται ότι ανοίγει στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο πρώην σύζυγος της 33χρονης ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση σε βάρος της. 

Απαγωγή 10χρονης: Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης πήρε δώρο στη Μαρκέλλα!

Αιτία; Τα όσα ισχυρίστηκε στην απολογία της ότι τον τελευταίο καιρό εκδιδόταν με προτροπή του πρώην συζύγου της, ο οποίος και της έκλεινε τα ραντεβού με τους πελάτες. 

Θεία 10χρονης: «Η μητέρα της είναι ράκος»

Όπως είπε ο ίδιος στο Mega τη μήνυση θα την καταθέσει για να προστατέψει την επτάχρονη κόρη του, την επιμέλεια της οποίας έχει ο ίδιος. 

Όταν άκουσε μάλιστα για τι τον κατηγορεί η πρώην σύζυγός του, σοκαρίστηκε, αλλά προσπάθησε να κρύψει την οποιαδήποτε αντίδρασή του για να μην καταλάβει τίποτα η μικρή. 

Μαρκέλλα: Και αναμεταδόσεις προσωπικών στιγμών καταγγέλλει η μικρή

«Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω», είπε.

Αρπαγή 10χρονης: «Μου λένε θα περάσεις καλά στη φυλακή», λέει η 33χρονη

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, πως κατά τις εκτιμήσεις του πίσω από την πρώην σύζυγό του κρύβεται κάτι πιο μεγάλο. 

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την αρπαγή της δεκάχρονης από τη Θεσσαλονίκη προσπαθούν να ανακτήσουν τα δεδομένα από το κινητό της τηλέφωνο και τον υπολογιστή της που επιχείρησε να καταστρέψει λίγο πριν συλληφθεί. 

Μαρκέλλα:«Σε κατάθλιψη η 33χρονη γιατί έχασε την επιμέλεια του παιδιού της»

Εκεί πιστεύουν ότι βρίσκονται τα στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση και θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι γύρω από την αρπαγή της μικρής. 

Το παιδί συνεχίζει να φιλοξενείται μαζί με το μικρότερο αδελφάκι του σε ειδική δομή, έχοντας στο πλευρό του παιδοψυχολόγους, οι οποίοι προσπαθούν να την κάνουν να θυμηθεί όσα έζησε τις ώρες της απαγωγής και της κράτησής της. 

Σε δομή φιλοξενίας και ο αδελφός της Μαρκέλλας - «Τον ζήτησε η 10χρονη»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεκάχρονη έχει αρχίσει να ξεπερνά το αρχικό σοκ και έχει δώσει αρκετά στοιχεία στους αστυνομικούς για όσα πέρασε στα χέρια της 33χρονης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top