Ηλιούπολη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 20χρονου ντελιβερά

Το συγκινητικό «αντίο» από συγγενείς και φίλους

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του νεαρού οδηγού ντελίβερι στην Ηλιούπολη, με τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους να του λένε το τελευταίο «αντίο» με μάτια βουρκωμένα.

Ηλιούπολη: Νεκρός 20χρονος ντελιβεράς- Η έκκληση του αδελφού του

Μαυροφορεμένα παλικάρια έβαλαν μπροστά τα μηχανάκια και είπαν «αντίο» στον 20χρονο φίλο και συνάδελφο τους. Η άτυχη μητέρα δεν μπορούσε να πιστέψει τι της έχει συμβεί, ενώ ο αδερφός του φορώντας λευκά και χειροκρότησε δυνατά για να ακουστεί ψηλά, εκεί που έφτασε ο αγαπημένος του αδερφός. 

Με αφορμή τον θάνατο του Αλέξανδρου που δεν φορούσε κράνος τη μέρα του δυστυχήματος, όλοι έστειλαν μήνυμα για τα μέτρα ασφαλείας που θα πρέπει να παίρνουν οι διανομείς, με βασικότερο τη χρήση κράνους.

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις εργοδοτών για την ασφάλεια των οδηγών ντελίβερι

Σύμφωνα με τον νόμο, ο εργοδότης έχει την ευθύνη για την ασφάλεια του μεταφορικού μέσου.

Επίσης, οφείλει να εφοδιάζει με τον κατάλληλο εξοπλισμό ατομικής προστασίας τους εργαζομένους που χρησιμοποιούν μοτοποδήλατο ή μοτοσικλέτα, όπως κράνος, πανωφόρι προστασίας, αδιάβροχο, γάντια και ανακλαστικό γιλέκο.

Όταν ο εργαζόμενος χρησιμοποιεί δικό του μεταφορικό μέσο, ο εργοδότης οφείλει να του καταβάλλει μηνιαία αποζημίωση ίση με το 15% του νόμιμου κατώτατου μισθού για τη συντήρηση του οχήματος. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top