Ο ψευτογιατρός είχε απλώσει τα πλοκάμια του στην Κρήτη και την Πελοπόννησο!

Είχε αναπτύξει δράση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου

Εκτός από το Νοσοκομείο Άγιος Σάββας, ο ψευτογιατρός φέρεται να είχε απλώσει τα πλοκάμια του και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κρήτης. Ο πόνος των ανθρώπων, η αγωνία τους να βρουν χρήματα για τις θεραπείες, δεν τον αφορούσαν.

Ψευτογιατρός: «Ψάρευε» ασθενείς από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας

Ο κύριος Κώστας θα έδινε και την ψυχή του για τη γυναίκα του. Ξημεροβραδιαζόταν στο προσκεφάλι της για 13 μήνες. Περίμενε το θαύμα. Ως κάτι  τέτοιο της παρουσιάστηκε ο ψευτογιατρός, ο οποίος, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φέρεται να είχε αναπτύξει δράση και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κρήτης.

Μετά την 35χρονη και μια 50χρονη έπεσε θύμα του ψευτογιατρού

Σύμφωνα με την καταγγελία, εμφανίστηκε ντυμένος γιατρός, είχε φακέλους ασθενών στα χέρια του και ψάρευε τα επόμενα θύματά του στα δωμάτια νοσηλείας. 

Ψευτογιατρός: Πάνω από 100 οι καταγγελίες – 17χρονος κατέληξε σε καροτσάκι

«Μπήκε στον θάλαμο που ήταν η γυναίκα μου μαζί με τους ειδικευόμενους σαν κανονικός γιατρός, με τα χαρτιά της γυναίκας μου. Δεν ξέρω ποιος του τα έδωσε, πού τα βρήκε. Ήμασταν στο Πανεπιστημιακό του Ηρακλείου» περιγράφει ο κ.Κώστας.
Το θράσος του απατεώνα όσο περνούσε ο καιρός θέριευε. Η γυναίκα του κ. Κώστα είχε όγκο στο κεφάλι κι εκείνος ήθελε να τις δώσει αλοιφές! «Μου πρότεινε να πάμε σπίτι μας και να μη συνεχίσουμε τη θεραπεία και να έρθει από εκεί και να τα βρούμε και χρηματικά και να μας δώσει  κάτι φάρμακα ειδικά και κάτι βότανα. Δεν είχα τα λεφτά αλλιώς θα είχα πέσει… Οι γιατροί εκεί δεν τον γνώριζαν καν. Νόμιζαν ότι ήταν φυσικοθεραπευτής. Αν δεν είχε βγει η φωτογραφία του…δε θα είχα πάρει χαμπάρι τίποτα».

«Να είναι ένας να φορέσει μια μπλούζα και να μπει ώρα επισκεπτηρίου και να πάει να κάνει τον γιατρό,αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο αλλά δεν μπορώ να πω 100% ότι δεν μπορεί να γίνει. Αυτό που μου λέτε είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας» λέει ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Κρήτης, Γιώργος Χαλκιαδάκης. 

«Δράση»… στη γενέτειρα του

Ο ψευτογιατρός είχε απλώσει τα δίχτυα του και στον νομό Κορινθίας. Το πατρικό του είναι στο Ξυλόκαστρο. Η δράση του στο Κιάτο και στις γύρω περιοχές φαίνεται να ξεκινά πριν από 7 χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα καταγγέλλουν πως τους άρπαξε ποσά άνω των 10.000 ευρώ από τον καθένα.

«Ο πατέρας του βιοπαλαιστής» λέει κάτοικος του Κιάτου. Έταζε μέχρι και πρωτοποριακές θεραπείες από την Ελβετία με μετάγγιση αίματος, όπως δηλώνει γιατρός από την περιοχή, που μυρίστηκε την απάτη. «Μια πελάτισσα μου ανέφερε ότι θα υποβληθεί σε μια πρωτοποριακή εξέταση αίματος που γίνεται μόνο στην Ελβετία και από εκεί κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Έκανα μια αναζήτηση και ενημέρωσα στη συνέχεια τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου. Υπηρχαν δεκάδες καταγγελίες για αυτό το άτομο» λέει ο γιατρός Φάνης Ρηγάτος. 

Αποκάλυψη Star: Eίχε απλώσει τα πλοκάμια του και στην Πελοπόννησο

Tα περισσότερα θύματα στο Κιάτο είχαν έναν κοινό παρονομαστή. Μια γυναίκα η οποία εμφανιζόταν άλλοτε ως βαθιά θρησκευόμενη και άλλοτε ως "θεραπευμένη". Δεν αποκλείεται να γίνεται λόγος για την ίδια ξανθιά γυναίκα που όπως αποκαλύφθηκε χθες στο δελτίο του Star, ψάρευε θύματα ακόμα και μέσα σε τρόλεϊ στην περιοχή του Νοσοκομείου Άγιος Σάββας. Οι αρχές το διερευνούν. Στο Κιάτο ο ψευτογιατρός δεν είχε αλλάξει τις συνήθειες του. Εξέταζε  σε εξωτερικούς χώρους και "βάφτιζε" θαυματουργό φυτό την αλόη. Επίσης δεν είχε αφήσει μονή στην Κορινθία που να μην ρίξει τα δίχτυα του. Μάλιστα είχε γίνει απόλυτα πιστευτός σε δυο γυναικείες μονές του νομού.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top