Μετά την 35χρονη και μια 50χρονη έπεσε θύμα του ψευτογιατρού

Σύμφωνα με τις αρχές τα θύματα του πρόκειται να ξεπεράσουν τα 100

Τη στιγμή που ο 47χρονος ψευτογιατρός Νικόλαος Κοντοστάθης, βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος  στις φυλακές Κορυδαλλού και σε καραντίνα λόγω κορωνοιού,το φως της δημοσιότητας βλέπουν και άλλες περιπτώσεις εξαπάτησης γυναικών που αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ψευτογιατρός: Εξαπάτησε και 35χρονη καρκινοπαθή που έφυγε από τη ζωή

Μετά την οικογένεια 35χρονης η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες έδωσε στον ψευτογιατρό 60.000 ευρώ για τη θεραπεία και όπως έγινε γνωστό την επόμενη Τετάρτη οι γονείς της θα περάσουν το κατώφλι του Εισαγγελέα, για να μηνύσουν τον μαιμού γιατρό, στη δικαιοσύνη προσφεύγει και μια 50χρονη από τη Λάρισα. Είναι ένα από τα τελευταία θύματα του Κοντού λίγο πριν συλληφθεί .Με το αζημίωτο φυσικά. 

Ο Στέλιος Σούρλας δικηγόρος της 50χρονης είπε στο Star «ακολούθησε τη θεραπεία  που της έδωσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος και του έδωσε κάποια χρήματα και αυτή τη στιγμή έχει υποτροπιάσει». 

Ψευτογιατρός: «Ψάρευε» ασθενείς από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας

Τα θύματα του Κοντού σύμφωνα με τις αρχές δεν θα είναι έκπληξη αν ξεπεράσουν τα 100.Οι καταγγελίες ερευνώνται μια προς μια. Ασθενείς σε Ρόδο, Βόλο, Λάρισα, Πεντέλη, Παλλήνη,  πίστεψαν στο θαύμα που τους έταζε ο ψευτογιατρός.

Στο μοναστήρι της Παλαιοπαναγιάς στην Παιανία μοναχές τον έβλεπαν να συνομιλεί με πολύ κόσμο. Ο Νικόλαος Κοντοστάθης για τις επόμενες 14 ημέρες δεν θα δεχτεί καμία επίσκεψη λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορωνοιού.  

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top